PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL - 10TH ANNIVERSARY

Datum konání:
16.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
R3hab, Chocolate Puma, Jay Hardway, John Culter, Merk & Kremont, TJR
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: základní vstupné I. vlna: 790,- Kč (cena se bude zvyšovat až na 1.290,- Kč), VIP ALL INCLUSIVE: I. vlna: 2.500,- Kč (cena se bude zvyšovat až na 3.500,- Kč) = neomezená konzumace veškerého pití v rámci VIP terasy, vlastní šatny a toalety a odbavení VIP vstupem. www.ticket61.com
 
 
Florian Picasso na prosincovém Magnetic Festivalu TJR míří na prosincový Magnetic Festival Chocolate Puma na prosincovém Magnetic Festivalu
Merk & Kremont na prosincovém Magnetic Festivalu

Italské producentské duo Merk & Kremont přiveze do Prahy své progresivní groovy electro! Okusit jej můžete v rámci desátého Magnetic Festivalu, který proběhne 16. prosince 2016 v PVA Expo Praha.

 

I když jejich kariéra strmě stoupá až v posledních měsících, elektronické hudbě propadlo milánské duo už v roce 2011. Zlom přišel v roce 2014 se skladbou "Amen", která vyšla na SIZE Records a Steve Angello ji zařazoval snad do každého svého setu.

Merk & Kremont

Producentskou stopu zanechali také na Protocol Recordings ("Black & White", "Zunami") a Revealed Recordings ("Anubi"), aby se poté na delší dobu upsali Spinnin' Records, kde vydali zatím největší hity: "Get Get Down", "Eyes", "Now Or Never" a "UPNDOWN". Ke společné skladbě "Give Me Some" si je letos přizval také Fedde Le Grand. 

Merk & Kremont - "Get Get Down"
Merk & Kremont vs. Sunstars – "Eyes"
Fedde Le Grand & Merk & Kremont - "Give Me Some
Merk & Kremont vs Gianluca Motta – "UPNDOWN
Merk & Kremont ft. Bongom - "Now or Never

Vstupenky je možné zakoupit na www.ticket61.com.

Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z akce Magnetic Festival - 10th Anniversary od ronnyho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016