PARTYINFO

 

DUNA MEETS ://ABOUT BLANK

Datum konání:
20.05.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Neone
DJs:
Silva Rymd (://about blank, Ghosts*, DE), DIWA (://about blank, Ghosts*, DE), Dash (Duna), KinA (Duna, Anna Myschkin)
Live:
visual performance by bee you & Symaq
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup 180,- Kč / 200,- Kč
 
 
Duna se již potřetí vrátí do klubu Neone

Již potřetí se do pražského pop-up klubu Neone vrátí techno platforma Duna. Tentokrát v čistě dívčí a ženské podobě. Téměř všechny současné techno bandy v Čechách se skládají pouze z mužů. Kvalitních techno DJek je u nás jako máku. Duní crew pohltila hned dvě z té hrstky.

 

Dash, již zaběhlá v pražském techno soukolí, postupně víc a víc nachází pro sebe identický zvuk, který má ohlas i v Německu. Konkrétně se nedávno představila na akci female:pressure v berlínském Suicide Cirkus, nehledě na její zářezy v lipském Institutu fuer Zukunft. Do Neone přijede téměř z letiště, nabitá z peruánských pralesů, takže bude věru na co se těšit.

KinA, kterou možná znáte pod jménem Anna Myschkin, se v poslední době odhodlala do svých setů ve třetím decku přidávat vlastní vokální samply, čímž spojila DJing se zpěvem či prací s hlasem, činností, které se věnuje mnohem déle než hraní. Její elektronický projekt pod jménem Anakver je stále v procesu, údajně však již ve finální fázi. Je tedy možné, že se můžete těšit na ne úplně běžný DJský set, jak jste zvyklí.

Diwa a Silva Rymd spolu organizují velmi úspěšný večírek v ://about blank, který se jmenuje Ghosts*. Stejnojmenná špičková série podcastů je k poslechu na jejich SoundCloudu. Obdobně tak jako KinA s Dash organizují spolu Dunu a duní podcasty. Příliš mnoho podobných indícií nebude určitě na škodu, ba naopak.

Silva Rymd
Silva Rymd hraje a organizuje různé parties už téměř deset let. Postupně se vypracovala a doputovala až do Meccy techna. Nyní se jejím takřka domovem stal  ://about blank, kterému důvěrně říká "obejvák". Její hvězda poslední rok stoupá do výšek čím dál tím prudčeji, kdy nahrála hned dva podcasty pro uznávanou platformu Reclaim Your City, pak další pro Feed the raver a Container.

Diwa pak stojí za Ghosts* podcasty a organizací s akcí Ghosts* spojenou. Její styl je naprosto ojedinělý. Víte, jak se maže máslo na chleba, když má pokojovou teplotu? Hladce. Tak přesně tak míchá Diwa.

Diwa
Vizuální pojetí, které je pro tuto edici Duny připraveno, vyšlo z hlavy Dash a bee you, se kterou již delší dobu spolupracuje. bee you je dnes dvorní VJkou Duny. Aby jí nebylo za VJským pultem v Neone smutno, pozvala si na pomoc Symaq.

Tohle se hned tak opakovat nebude, na to můžete dát jed.

Při návštěvě dnes již zaběhlého berlínského clubu ://about blank, se Dash s Kinou naprosto zamilovaly do výběru skladeb a mixů DJky, která si říká Diwa. Zapátraly a objevily i Silvu Rymd. Bylo jasné, že ideální bude pozvat je obě...


Duna event

Duna facebook

Silva Rymd

Diwa

Dash

KinA

Duna SoundCloud

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016