PARTYINFO

 

ANA.LOCK W/ OSKAR OFFERMANN (WHITE RECORDS / MULE MUSIC / BERLIN)

Datum konání:
07.05.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Room1: Oskar Offermann (White Records, Berlin), Schwa (Beef Records, Shades of Gray), Fatty M (Roxy Prague), Ark3r (Be At:)
Room2: Dreems & RifRaf (MultiCulti, Australia), Dennes Deen (levelNONzero, Vienna)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč do 23:00 / poté 150,- Kč
 
 
Oskar Offermann zahraje již dnes na párty Ana.lock

Ana.lock jsou hudební lahůdky jako Edward, Deadbeat, Bjarki, Dorisburg, SCSI-9 Live, Kuba Sojka a další. V sobotu 7. května tuto řadu doplní ještě producent a DJ Oskar Offermann. Majitel labelu White a zástupce Mule Music. I ty můžeš být při tom - tuto sobotu v Cross Clubu!

 

Oskarovo nadšení pro tvorbu hudby vzniklo v roce 2008, kdy ve spolupráci s Martinem Zadakem vydal svůj první počin "Zahara / Fluffer". Od té doby už uplynula pěkná řada let a Oskar dokázal usadit svoji produkci na uznávaných labelech jako Aim, Smallville, Rimini, Kindisch a Mule. Dalším stupněm v jeho vývoji bylo založení labelu White, kde hostí slušnou řádku zvučných jmen a projektů. V dnešní době můžete nejčastěji slýchat Oskara v back 2 back setech s jeho kamarádem Edwardem, který se představil pražskému publiku na párty Ana.lock v únoru.

 

Oskarovu unikátní selekci si hýčkají berlínské kluby Berghain – Panorama Bar, Chalet, ://About Blank a WaterGate. Léty vypracovanou technikou mixů tu konejší, tu povzbuzuje, ale vždy dokáže odhadnout ten nejvhodnější okamžik. Jeho vymazlený DJ bag vždy obsahuje aktuální výběr toho nejlepšího. Procestoval celý svět a své posluchače zhypnotizoval svými groovy v destinacích jako Austrálie, USA, Vietnam, Srí Lanka, Taiwan, Severní Korea nebo Rusko.

Oskar Offermann

Nyní je na řadě Praha! Samotnou akci doplní rezidenti Fatty MSchwa a Ark3r. Druhou stage obstarají Dreems & RifRaf z Austrálie (MultiCulti) a Dennes Deen z Rakouska.

Celou akci podporuje Cross Club, Club Mate, Komiks, Beef Records, Techno.cz.

Tímto všem děkujem!

Ana.lock Team

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016