PARTYINFO

 

LIQUID FLIGHTS W/ VILLEM & MAKO & SUDANIM (UK)

Datum konání:
06.05.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Liquid stage: Vilem & Mako (UK), AhZ & KamCZa, Rudeboy, Theya, Blofeld, Fallen Gemini, Shft
Sapyens Records stage: Sudanim (UK), Alyaz, Sbstrd, Wz, Theya
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 100,- Kč do 22:00 / poté 150,- Kč
 
 
Páteční večer ve znamení Liquid Flights

V pátek 6. května se v pražském klubu Cross uskuteční letošní druhé vydání dnes již kultovní klubové noci s názvem Liquid Flights. Partička Liquid DnB Crew, jež za touto klubovkou stojí, si pro fanoušky liquid funku i tentokrát připravila zajímavé zahraniční hosty.

 

Hlavní stage bude patřit drum´n´bassovému subžánru liquid funk. Představí se na ní dvojice zahraničních headlinerů, kteří k nám přijedou reprezentovat především label Utopia Music. Ten se za pouhých pár let na scéně zařadil mezi legendy drum´n´bass music a je uznávaný mnoha fajnšmekry, kteří si potrpí na široké spektrum zvuků, zadumaných atmosfér, ale ocení také tvrdé "rollery" či exkurze do abstraktních poloh výše zmíněného žánru.

Prvním z headlinerů páteční Liquid Flights proto nemůže být nikdo jiný než majitel labelu Utopia Music – Mako, který u nás vystoupí vůbec poprvé a krom vlastního labelu má zářezy i na slavném vydavatelství Metalheadz. Druhým headlinerem bude v současné době velmi oblíbený a úspěšný producent Villem. Ten poslední dobou září hlavně na značce Spearhead, v minulosti ovšem vydal i úspěšné releasy na labelech Med School nebo C.I.A. Records. Samozřejmě nebude chybět ani kvalitní český support. O něj se postarají AhZ a KamCZa, Rudeboy, Blofeld, Theya a Fallen Gemini

Spodní stage pak bude v režii domácího bass labelu Sapyens Records a představí se na ní vycházející hvězda současné britské club music – Sudanim, který zastupuje jiholondýnský label Her Records. Dále zde vystoupí zástupci Sapyens Records - SBSTRD, Alyaz, WZ a Theya z Liquid DnB Crew. Je tedy jasné, že i druhá stage nabídne velmi zajímavý hudební zážitek. 

Klubová noc Liquid Flights odstartuje v Cross Clubu v pátek o deváté večer a vstup bude do 22:00 za 100,- Kč, po desáté se pak zvýší na 150,- Kč. 

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016