PARTYINFO

 

ACIDELIKA OPEN AIR 2016

Datum konání:
10.06.2016 - 12.06.2016
Místo konání:
Miličín - Táborová osada Miličín
DJs:
Spiritual sound system, Ghándí, Redcliff, Spord, Dash, Segment, Z-Aires, Quickie, Yukimura, Abu, Raidem, Joss Crooks
Live:
Anklepants (AUS), Paul Birken (USA), Tobias Schmidt (UK), Dez Williams (UK), Insect Elektrika, Space K
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Pátý ročník minifestivalu Acidelika Open Air v půlce června

Milí nadšenci electronické hudby, známý český soundsystem Spiritual vám již popáté přináší nezávislý, audiovizuální minifestival Acidelika Open Air...

 

Tato hudební akce vznikla před lety z oblíbeného pořadu Acidelika, který se vysílá na pražském Radiu 1 od roku 2008. Cílem tohoto festivalu je představovat českému publiku méně známé a v Čechách dosud nevystupující umělce na poli undergroundové taneční hudby, kteří jsou uznáváni po celém svetě.

Letošní ročník s sebou přináší celou řadu výborných zpráv a příjemných změn. Velkým překvapením je zcela nové místo, které už nemůže být krásnější. Táborová osada Miličín se nachází asi 2 km od obce Miličín, v malebné krajině uprostřed lesů a rybníků, na rozhraní středních a jižních Čech. Necelých 70 km od Prahy se rázem ocitnete ve zcela jiném světě, který vás okouzlí svým klidem a krásnou přírodou.

Pro návštěvníky festivalu Acidelika je zde k dispozici ubytování v chatičkách, teplá i studená kuchyně po celý víkend, parkování a stanování zdarma, přírodní koupání, sprchy a také několik sportovních aktivit.

Letošní seznam zahraničních hostů je nejzajímavější za celou pětiletou historii tohoto festivalu.

Poprvé do Čech zavítá výjimečný australský umělec a performer Anklepants, kterého si po jeho vystoupení budete pamatovat ješte hodně dlouho a mnozí celý život. Nevídané, neslýchané, dechberoucí, ale především stylově nezařaditelné a zároveň hudebně i vizuálně ojedinělé. To vše je Anklepants a jeho show.

Premiéru v Čechách bude mít také americká legenda Paul Birken, který předvede svůj ostrý techno zvuk ve speciálním dvouhodinovém živém setu. Po dvaceti letech producentské práce a aktivního hraní na parties a festivalech je nyní Paul Birken se svým super našláplým livesetem na vrcholu své kariéry. Nenechte si jej ujít, kvalita opravdu zaručena!

Dalším umělcem, který se u nás uvede úplně poprvé, je anglický talentovaný producent temnějšího elektra a deep techna Dez Williams. Svou hudbu vydává od roku 2002 a jeho skladby se objevily v DJ setech takových jmen, jako jsou Dave Clarke, Adam X, John Peel, Ellen Allien nebo Mike Dred. Před pár lety se stal Dez Williams součástí berlínského uskupení KilleKill.

Závěrečným hostem letošního Acidelika festivalu je již v Čechách známý, ale vždy vynikající a nadčasový Tobias Schmidt. Během dvaceti let své producentské činnosti spolupracoval s Davem Tarridou, Cristianem Vogelem nebo Neilem Landstrummem. K nám do České republiky zavítal naposledy v roce 2014 na Spiritual party do klubu Cross a také se o rok dřive objevil na festivalu FreezeFest na Acidelika stage. Tobias Schmidt patří spolu s Neilem Landstrummem a hrstkou dalších k uznávaným velikánům a ikonám undergroundového techna.

Součástí celého festivalu jsou dvě hudební pódia s podporou vizualistů ze spolků KinocirKus a 2kangoo. Dalším, kdo se postará o vizuální vjemy, je uskupení Cybernetic Systems, které pro vás připravilo prostorovou instalaci multimediálního stylu s programem ve vlastní režii. Ohnivá show se rozjede pod taktovkou známé pražské party Tribo Fuego. Skvělé koktejly namíchá Mejdanyzm Cocktail bar. Domácí lineup zastoupí například Spiritual DJs, Insect Elektrika live, Yukimura, Raidem, Bica+Ezop, Abu, Z-Aires, Quickie a mnoho dalších.

Přijeďte si užít víkend plný tance, poctivého techna a hodných lidí a zároveň si odpočiňte v klidném prostředí jihočeských lesů.

Srdečně vás zveme na nezávislý festival Acidelika Open Air, který se neřídí žádnými módními vlivy a hudba zde vždy zůstává na prvním místě.

MUSIC IN YOUR SOUL 2016

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016