PARTYINFO

 

MAJESTIC CIRCUS VOL.2

Datum konání:
28.05.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Uhelna
DJs:
Akrom (Chapeau Rouge resident), Ketan (4become1 crew), Chuck (Palác Akropolis resident)
Live:
LM Sanchez (ESP, drummer)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 50,- Kč
 
 
Další edice Majestic Circus proběhne v klubu Uhelna

Dne 28.5. 2016 se za spolupráce s klubem Uhelna odehraje další edice akce Majestic Circus, která se v minulosti objevovala v klubech Opposite, Touster, Free-D bar či Popcore a nyní hledá nové prostory, které nadchnou nejen běžné návštěvníky, ale především vás, clubery...

 

O hudbu se tento večer budou starat rezidenti akce - multiinstrumentalista LM Sanchez ze Španělska a Akrom. Oba zmiňovaní hudebníci předvedou i live bubenickou show. Dále se tento večer představí DJ, který má bohaté zkušenosti s live projekty, Ketan, který je zakladatelem projektu 4become1 a vlajkonošem vychytane.cz boxingu. Celý večer uzavře DJ a rezident Paláce Akropolis Chuck.

O zázemí celé akce se bude starat klub Uhelna na pražském Smíchově, který se snaží kromě hip hop večírků s hvězdami české scény nabídnout i kvalitní underground elektronické hudby. Uhelna byla vybudována v prostorách bývalého překladiště uhlí a projekce promítané přímo na prastaré vysoké klenby klubu v kombinaci s elektronickou hudbou vás přenesou na ojedinělé místo, které nenajdete nikde jinde v Praze.

Info:

https://www.facebook.com/events/1281130615235789/

http://www.djakrom.cz/


http://www.uhelna.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016