PARTYINFO

 

DJ SUBGATE PRESENTS LEGENDS AT STORM: X-PRESS 2

Datum konání:
06.05.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Main stage: X-Press 2 (UK), Loutka, Chris Sadler, Subgate, Twin, Mathiass O'Zana
BEEF Records lounge room: Michal Schwa & friends
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: Early birds tickets (100 ks) - 200,- Kč, předprodej: 250,- Kč https://goout.cz/cs/listky/x-press-2/rpl, https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=61633
 
 
Legendární formace X-Press 2 již tento pátek v klubu Storm

Britští X-Press 2, autoři hitů "Lazy", "Smoke Machine" nebo "Muzik", zavítají po dlouhé době do České republiky a společně se supportem z řad předních domácích DJs rozduní žižkovský klub Storm, kde byste neměli chybět!

 

Po prvním úspěšném vydání akce "Legends at Storm" s Davem Angelem, která bezesporu potěšila domácí party people napříč generacemi, se hlásí o slovo její pokračování. Tentokrát bude hlavním hostem londýnská dvojka X-Press 2, která baví klubery po celém světě již dvě dekády a po několika letech se vrací opět do České republiky! 



Autoři nadčasových hitů "Muzik Xpress", "Lazy", "Muzikizum" nebo Smoke Machine mají na svém kontě nespočet úspěšných releasů, na kterých spolupracovali s předními světovými producenty, jako jsou Tim Deluxe, Richie Hawtin, Edu Imbernon, Coyu, Kink, Darren Emerson nebo Radio Slave. Jejich osobitý hudební rukopis baví celý svět a tak není divu, že jsou stále vítanými hosty festivalů a klubových mejdanů. 



O support se kromě rezidenta Subgatea bude starat domácímu publiku dobře známý Chris Sadler, česká house ikona Loutka, dále Twin a Mathiass O'Zana. Druhá stage bude patřit úspěšnému česko-australskému labelu Beef Records a představí se na ní zakladatel zmíněného labelu Schwa a jeho hosté. Páteční "Legends at Storm" bude zároveň jednou ze zastávek série warm upů k festivalu Beats 4 Love, který proběhne 30.6. - 2.7. 2016 v Ostravě. 

Předprodej vstupenek za příjemných 200,- Kč + poplatky v síti Ticketportal a Goout. Kompletní informace o eventu naleznete na Facebook události a na webu klubu Storm.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016