PARTYINFO

 

DESPERADOS HIGH JUMP

Datum konání:
05.08.2016 - 06.08.2016
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
Nzym, Robot, Nobodylisten
Live:
Loo and Placido (FR), Skyline, Prague Conspiracy, Ukradený ovoce
Info:
http://www.highjump.cz
Popis:
vstup: předprodej Ticketstream: 500,- Kč do 14. června / poté 700,- Kč
 
 
Sedmnáctý Desperados High Jump ovládl Američan Kyle Mitrione
Desperados High Jump již o nadcházejícím víkendu

Cliffdivingové závody spojené s hudebními koncerty a rozsáhlým doprovodným programem začínají již v pátek 5. srpna a potrvají do soboty 6. srpna v lomu v Hřiměždicích u Příbrami. Svou účast opět potvrdila světová skokanská špička z celého světa. Kromě skoků do vody čeká na návštěvníky obří padesátimetrová skluzavka, exhibice na kolech BMX, několik hudebních podií, letecká show Martina Šonky a mnoho dalšího.

 

Desperados High Jump je v České republice unikátní akcí. Neexistuje jiný ekvivalent, který by představoval nejlepší současné zástupce nejstaršího extrémního sportu světa, tedy cliffdivingu, českému publiku. Skokané se v lomu nedaleko středočeské Příbrami budou vrhat z výšky okolo třiceti metrů, a při tom neváhají předvádět dechberoucí akrobatické kousky. V letošním roce přislíbili účast skokané a skokanky z Brazílie, Švýcarska, USA, Švýcarska, Ruska i Německa.

High Jump

Kromě skoků do vody čeká na návštěvníky High Jumpu také hudební koncerty. Na několika hudebních podiích se představí například skupiny Skyline, Prague Conspiracy, Ukradený ovoce, Ting, Voxel, Vladimir 518 a Mike Trafik nebo James Cole. Za DJskými pulty se vystřídají francouzské hvězdné duo Loo and Placido, Orion, Robot, Nobodylisten, Friky a Nzym.

High Jump

Celý program akce je koncipován tak, aby na návštěvníka akce všude čekalo něco zajímavého k vidění nebo vyzkoušení. Kromě zmíněných skoků a koncertů je na programu například letecká show Martina Šonky, BMX exhibice předních českých i zahraničních jezdců, obří padesátimetrová vodní skluzavka, pole dance exhibice, ukázka a workshopy parkouru a mnoho dalšího.

Více informací o akci naleznete na www.highjump.cz.

 
Známe kompletní doprovodný program akce Desperados High Jump Desperados High Jump představuje hudební program Desperados High Jump letos po sedmnácté v lomu v Hřiměždicích

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016