PARTYINFO

 

RAVELUTION

Datum konání:
07.05.2016 - sobota
Místo konání:
Olomouc - S Klub
DJs:
Loutka, Kaisersoze, Subgate, Rave Army Faction
Live:
Alleki+Kobylka
Info:
http://www.ravelution.cz
Popis:
start: 21:00, vstup: do 22:00 100,- Kč / poté 150,- Kč
 
 
Nová olomoucká klubovka Ravelution v novém S-klubu

Olomouc měla vždy svou vlastní velkou klubovku zaměřenou na tradiční taneční hudbu s rovnými beaty, na které bylo ke slyšení kvalitní techno nebo house. V současné době se v Olomouci ve větších prostorách nic neděje, a tak nastal čas to napravit... Za tímto účelem vznikl nový projekt nesoucí název Ravelution, za kterým stojí místní srdcaři, kteří se o taneční scénu zajímají již od jejích počátků.

 

Hlavním impulsem pro vznik tohoto projektu byla absence větší pravidelné párty, která by nabídla kvalitní obsazení a zároveň by se konala v pěkném prostoru větších rozměrů. Nová klubovka Ravelution chce kluberům právě toto nabídnout. Jejím cílem je dovézt do Olomouce kvalitní domácí i zahraniční interprety, jejichž vystoupení si budete moci vychutnat na silném a kvalitním hudebním aparátu, kterému bude asistovat neméně solidní světelná show.

Tyto náročné požadavky v současnosti nejlépe splňuje nedávno znovu otevřený legendární S-klub, a proto se Ravelution bude konat právě zde. S-klub totiž prošel rozsáhlou rekonstrukcí, po které v něm nezůstal na kameni kámen. Nový S-klub nabízí kompletně předělaný interiér. Za zmínku stojí především hlavní sál s novým parketem a balkónem, odkud mají návštěvníci dokonalý přehled o dění v sále a na pódiu. Kromě stavebních prací došlo také na výměnu světelné a zvukové techniky. S-klub se tak může pochlubit rozsáhlým světelným parkem s videoprojekcí a zvukovou aparaturou o výkonu 20 KW od renomované italské firmy RCF. 

První díl této nové olomoucké klubovky se v tomto skvělém prostoru bude konat v sobotu 7. května. Koncepce prvního dílu byla pojata jako porovnání dvou generací DJů. Starší klubeři, tak budou moci zavzpomínat na DJe své doby, ze kterých se postupem času staly legendy. Kromě toho se také budou moci seznámit s aktuálními představiteli naší taneční scény. Naopak mladší klubeři se zase kromě aktuálních představitelů budou moci seznámit s DJi z počátků naší scény.

Z české špičky představující první a druhou generaci byli vždy vybrání dva DJs, které po jednom doplní místní rezidenti. Z českých legend byli vybráni Loutka s Kaisersozem, které doplní místní legendaární duo Alleki+Kobylka. Toto duo vám tradičně naservíruje Allekiho DJský set, který bude doplněn o kouzlo živých bicích v podání Kobylky. Ze současné generace byli vybráni Nois a Subgate, které doplní DJské uskupení Rave Army Faction. Bohužel Nois byl nakonec nucen kvůli pobytu v zahraničí svou účast odřeknout. Proto více prostoru dostane uskupení Rave Army Faction, které bude celou párty rozjíždět.

Kromě kvalitního obsazení na hlavním pódiu chce Ravelution svým návštěvníkům nabídnout také maximální pohodlí. Z tohoto důvodu se párty koná v sobotu, aby všichni měli dostatek času se na ni řádně připravit. Dále se pořadatelé rozhodli vyhlásit v prostoru druhého pódia klidovou zónu, aby tato nová klubovka kromě hudebního vyžití nabídla také dostatečný prostor k odpočinku a setkání se s přáteli. 

Příchozí, kteří se do klubu stihnout dostat do 22:00, na vstupném zaplatí pouze 100,- Kč. Poté až do skončení akce bude vstupné 150,- Kč. Veškeré informace o této nové olomoucké klubovce můžete najít na www.ravelution.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016