PARTYINFO

 

FUTURUM CLUB NIGHTS: ALEX SMOKE LIVE

Datum konání:
30.04.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
Futuroom 01: Nitrous (Volnej Průběh), Mike Corner (Dirty Corner Records), dMIT.RY (Neo Violence)
Futuroom 02: Teapot & Valoa (Punctum)
Live:
Alex Smoke (R&S, Soma, UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 170,- Kč + poplatky: https://goout.cz/cs/listky/alex-smoke+dalsi/plm/, 220,- Kč na místě
 
 
Dalším hostem Futurum Club Nights bude v sobotu Alex Smoke

ALEX SMOKE LIVE (Soma, UK)

Ačkoliv mu většina releasů pro Soma Records přihrává nálepku house music, je ALEX SMOKE mnohem kreativnějším producentem. Rok 2015 vyšperkoval singlem "Stauner" u krajanů Optimo, ten letošní pak zatím načal hned kompletním albem "Love Over Will" u respektovaného vydavatelství R&S.

www.alexsmoke.com


NITROUS (Volnej Průběh)

NITROUS už dávno neholduje pouze svižnějšímu D’n’B. Asi nejlépe ho charakterizují tracklisty jeho nedělních sessions na Radiu 1. Nebo společná hraní s kru Volnej Průběh, kde není nouze o ambientní a deepové nálady.

www.mixcloud.com/ondrej-nitrous-golis


MIKE CORNER (Dirty Corner Records)

Legendy i současní hrdinové detroitské školy se potkávají na parketu, když u mixu stojí MIKE CORNER. Michala DJing baví už přes dvacet let, v současnosti ho kromě večírků můžete slyšet i na Radiu Wave v pořadu SCÉNA S MIKE CORNEREM

www.djmikecorner.tumblr.com


dMIT.RY (Neo Violence)

Totální zapálení po nové muzice, sledování trendů, vlastní label a skvělé večírky. V posledních měsících k těmto vlastnostem dMIT.RY přidal ještě solidní "skills" za gramofony a jen tak utvrdil svou silnou pozici mezi pražskými DJs.

www.soundcloud.com/dmit-ry


FUTUROOM 02

TEAPOT & VALOA (Punctum)

Vraťme na české parties chill out, ten opravdový... Místo, kde můžete nabrat síly, stejně jako je ztratit. Třetí noc obstarají TEAPOT a VALOA, které můžete znát mimo jejich pódiové prezentace také z pořadů Flexible Grooves a Altershapes na Radiu Punctum.

www.mixcloud.com/Radio_Punctum

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016