PARTYINFO

 

CREATIVE PRESENTS: GUY J

Datum konání:
28.05.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
Guy J (Bedrock, Lost & Found / Israel), Subgate, Adam Cloud & Nicola Cloud, Rob Smile, Biodan, Schwings Project, Nkyp, Bela En, Peter Costa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej exkluzivně v síti Goout.cz: https://goout.cz/cs/listky/creative-guy-j+loutka+im-cyber+dalsi/nom/ 1. vlna: 250,- Kč do vyprodání, 2. vlna: 290,- Kč do vyprodání, 3. vlna 350,- Kč
Line-up:
Main stage:

22:00 – 23:30 Adam Cloud & Nicola
23:30 – 00:30 Rob Smile
00:30 – 02:00 Im Cyber
02:00 – 04:00 Guy J
04:00 – 05:30 Loutka
05:30 – 07:00 Subgate & Biodan

2nd stage:

23:00 – 00:30 Peter Costa
00:30 – 01:30 Nkyp
01:30 – 03:00 Bela En
03:00 – end Schwings project
 
 
Guy J roztančí v sobotu Lávku na narozeninách Loutky a IM Cyber
Producent Guy J příští sobotu na Lávce

Creative crew přiveze již příští sobotu do prostor pražského klubu Lávka jedinečného producenta, kterým je Guy J. Ten bude speciálním hostem B­day party předních domácích DJs IM Cyber a Loutky, který na tomto eventu mimo jiné oslaví výročí 25­ti let za mixem! Ať už jste příznivci Guy J a jeho produkce, nebo zmiňovaných zástupců domácí elektronické scény, rozhodně byste neměli v sobotu 28.5. na Lávce chybět!

 

Guy J je díky svým atmosférickým trackům plných melancholických nálad znám po celém světě a jeho skladby, mezi které patří například "Nirvana" či "Lamur", jsou pravidelně zařazovány do playlistů známých umělců napříč kontinenty. Spojení jeho osobitého soundu a prostředí pražského klubu Lávka, který se nachází v samém srdci Prahy, bude rozhodně jedinečným zážitkem.



Pojďme se ale zaměřit na další dva vystupující, kterým tato noc bude taktéž patřit, a které můžeme právem považovat za pilíře české taneční scény.

DJ Loutka:

Prvním z této dvojice je domácí DJská legenda Loutka, který byl jedním z prvních house DJs, jenž odstartoval svou kariéru v roce 1991 a svými aktivitami přispěl velkým dílem k rozvoji elektronické scény v ČR. Jeho začátky jsou spojeny s dnes již legendárními eventy v pražských klubech Roxy, Radost FX nebo KD Ládví. Jeho tracky "Second" nebo "Milky Way" se vryly do paměti několika generací party people a se svým recordbagem procestoval několik kontinentů. 28.5. oslaví Loutka neuvěřitelných 25 let za mixážním pultem a také své narozeniny!

DJane IM Cyber:

Dalším narozeninovým oslavencem, který se představí příští sobotu na Lávce, bude charismatická IM Cyber, která stojí za pultem od roku 1997. Na svém kontě má dva vydané oficiální mixy v magazínech Ultramix a X­MAG. Její sound, kterým se prezentovala, byl donedávna především drum n' bass, ale poslední dobou ji můžeme vídat na celé řadě house eventů, kde její osobitý výběr tracků a skvělý mixing partypeople hltají každým douškem!

Guy J

Předprodej vstupenek na Creative presents Guy J v síti Goout.cz.

Kompletní informace naleznete zde.

 
Guy J poprvé v ČR na výročí 25-ti let DJe Loutky na taneční scéně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Creative Presents: Guy J od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016