PARTYINFO

 

CREATIVE PRESENTS: GUY J

Datum konání:
28.05.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
Guy J (Bedrock, Lost & Found / Israel), Subgate, Adam Cloud & Nicola Cloud, Rob Smile, Biodan, Schwings Project, Nkyp, Bela En, Peter Costa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej exkluzivně v síti Goout.cz: https://goout.cz/cs/listky/creative-guy-j+loutka+im-cyber+dalsi/nom/ 1. vlna: 250,- Kč do vyprodání, 2. vlna: 290,- Kč do vyprodání, 3. vlna 350,- Kč
Line-up:
Main stage:

22:00 – 23:30 Adam Cloud & Nicola
23:30 – 00:30 Rob Smile
00:30 – 02:00 Im Cyber
02:00 – 04:00 Guy J
04:00 – 05:30 Loutka
05:30 – 07:00 Subgate & Biodan

2nd stage:

23:00 – 00:30 Peter Costa
00:30 – 01:30 Nkyp
01:30 – 03:00 Bela En
03:00 – end Schwings project
 
 
Guy J roztančí v sobotu Lávku na narozeninách Loutky a IM Cyber Producent Guy J příští sobotu na Lávce
Guy J poprvé v ČR na výročí 25-ti let DJe Loutky na taneční scéně

Hudební virtuóz na poli elektronické hudby Guy J zavítá 28.5. do Prahy na výročí čtvrtstoletí DJské legendy Loutky na taneční scéně a oslavu narozenin přední domácí DJane IM Cyber. Na line-upu dvou pódií dalšího pokračování eventu Creative presents Guy J se kromě již zmíněných jmen dále ukáží například Subgate, Adam Cloud & Nicola Cloud, Rob Smile, Biodan, Schwings Project, Nkyp nebo Béla En!

 

Po prvním březnovém vydání nově koncipovaných eventů Creative s německým Butchem představí Creative crew poprvé v České republice další zajímavé jméno světového formátu, kterým je izraelský Guy J. Majitel labelu Lost & Found a zástupce renomované značky Bedrock Johna Digweeda je pro své úžasné a atmosferické skladby napříč žánry uznávaným producentem po celém světě a není tak divu, že si jej oblíbil již zmiňovaný John Digweed či Hernan Cattaneo. 

John Digweed + Guy J

Na sklonku loňského roku vydal Guy Judah své v pořadí již třetí album "The Trees, The Sea & The Sun" obsahující 22 skladeb od ambientu, přes progressive až po tech house, které sklidilo velmi pozitivní kritiku předních světových umělců! Jeho premiérové vystoupení v České republice by si neměli hudební fajnšmekři rozhodně nechat ujít! 



Výročí 25-ti let DJské legendy Loutky na taneční scéně:

Květnový Creative s Guy J bude zároveň oslavou výročí domácí house legendy – DJe Loutky, která oslaví neuvěřitelné čtvrtstoletí za mixpultem a zároveň oslaví i své narozeniny a to je rozhodně o důvod víc, proč na tento event zavítat a zavzpomínat na začátky taneční scény v České republice, za kterými Loutka stojí!

Creative

DJane IM Cyber B-day:


Další významnou událostí, která se na tomto eventu uskuteční, je narozeninová oslava jedné z nejvytíženějších DJanes u nás, kterou IM Cyber bezesporu je. Creative na tomto vydání nabídne opět dvě pódia, na nichž se kromě již zmiňovaných umělců představí Subgate, Adam Cloud & Nicola Cloud, Rob Smile, Biodan, Schwings Project, Nkyp, Béla En a Peter Costa.



Místo konání:

Guy Jova hudební produkce je plná nálad a atmosférických melodií. Pořadatelé proto vybrali pro pořádání květnového eventu místo přímo u Karlova mostu s úžasným výhledem na starou Prahu a Pražský hrad, které bude patřičně dokreslovat atmosféru této akce. Kromě dvou indoor pódií budou moci návštěvníci využít odpočinkové zóny na venkovní terase a nasávat atmosféru noční Prahy. K dispozici bude několik barů se širokým sortimentem a o dalších příjemných službách pro návštěvníky akce vás budeme informovat. 

Kompletní informace naleznete zde.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Creative Presents: Guy J od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016