PARTYINFO

 

CREATIVE PRESENTS MÁCHÁČ CLUB TOUR

Datum konání:
29.04.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Eric Sneo (Beatdisaster / Cubbo, Germany), Subgate (Avenue Records, Phunk Traxx Records), K.Sandra (DSR Digital / Naughty Pills Records), Rob Smile (Deep Smoke / Creative), Schwing (Creative)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Eric Sneo již tento pátek v Chapeau Rouge
Techno veterán Eric Sneo hostem párty Creative

Poslední dubnový pátek proběhne v pražském klubu Chapeau Rouge speciální edice eventu Creative, který bude hostit jednu ze zastávek série warm up parties k prestižnímu domácímu festivalu Mácháč s názvem Mácháč Club Tour.

 

Headlinerem bude ikona světové techno music Eric Sneo, který působí na poli elektronické hudby více jak 18 let. Do srdcí clubberů se zapsal nesmrtelnými hity "Ciao Bella" a "Tube Tech – The End", který se v roce 2003 umístil na předních pozicích německých hitparád. Jeho tvorba je supportována mezinárodními umělci, jako je Laurent Garnier, Dubfire, Luciano, Gabriel Ananda či Marco Bailey a spatřila světlo světa u respektovaných vydavatelství, jako je Umekovo 1605, Tronic, MB Elektronics či Transmit. Kromě celé řady singlů, remixů a EP-ček s charakteristickým soundem má tento sympatický Němec na svém kontě již 5. 
album.



Dalším vystupujícím bude charismatická DJane K.Sandra, která v součanosti působí a tvoří také v sousedním Německu a může se pyšnit producentským počinem s názvem "System" u vydavatelství DSR Digital. O support těchto dvou zajímavých hostů se postarají rezidenti eventu Creative - Subgate, Rob Smile a Schwing

Kompletní informace naleznete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016