PARTYINFO

 

GOLF CLAP

Datum konání:
20.05.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Golf Clap (USA), Adlet (cityfreezer.cz), Godzi, Farrelly, C'moi, Johannes (DeepWit, Delve Deeper), Pif (Doin' Work Records / Jackin.cz)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 100,- Kč / 150,- Kč na místě
 
 
Golf Clap z Detroitu v květnu v Pekelnym Baru

Golf Clap je duchovním dítětem všem dobře známých detroitských "bad boys" Bryan Jones & Hugh Cleal. Evropské turné je již v plném proudu příprav, během kterého navštíví i Prahu v pátek 20.5. 2016, a to vyhlášený underground house music club Pekelnej Bar...

 

Jejich debutový singl "Another Way" na labelu Freeze rozbil všechny Traxsource žebříčky - singly, deep house tracky, tracky všeobecně. V současné době strmě stoupá v žebříčcích další singl "OnTo You". Další tracky již brzy vyjdou u Salted Music Miguela Migse.



V Detroitu na jejich rezidentních akcích Grasshopper Underground vystupují spolu se jmény Huxley, Eats Everything, Kevin Saunderson, John Acquaviva nebo Ian Pooley a s mnohými dalšími zvučnými jmény.

 

Na line-upu Golf Clap doplní pražská DJka Adlet, která zde zároveň oslaví své narozeniny. Její nový sound převážně ve stylu groovy tech house okořeněný velice speciálním citem ke klasické house music a citem pro mixy určitě stojí za poslech.
Tuto jarní hudebně barevnou underground party v Pekelnym Baru ocení milovníci old school house, jackin, nu disco i deep house. Rodinný underground prostor bude disponovat notně posíleným kvalitním aparátem, takže se máte na co těšit.


www.soundcloud.com/golfclapdet

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016