PARTYINFO

 

FULL STEP W. A.SKILLZ (UK) & MINI DA MINX (UK)

Datum konání:
03.06.2016 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Šeříkovka
DJs:
A.Skillz (UK), Mini Da Minx (UK), Harakiri Breaks Brothers (OVA), SENS, Zlejdildo, L.P.D., A:Leak, Deadlink
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej s originálním potiskem (100 ks) 200,- Kč - Mazaný Králíček, Bar U Dejva, Moskyto Bar, Plzeňská vstupenka (300 ks) http://www.plzenskavstupenka.cz/cz/hudba/title/12689-full-step-night
 
 
A.Skillz se vrací do Plzně v rámci Full Step Night

Akce s názvem Full Step vám přiveze v červnu do Plzně velké jméno. Producent a DJ A.Skillz je neuvěřitelný talent v žánru funk, soul a hip-hop s D’n'B, dubstep a DJ scratch. Jeho pověst skvělého baviče mu brzo získala uznání po celém světě. Pravidelně hraje v klubech Fabric (Londýn), The Hit Factory (New York), WMC (Miami), Shambhala (Kanada), Field Day (Sydney) a na festivalech Glastonbury a Secret Garden. Ať už je to v klubu, nebo na festivalu, A.Skillz vždy dostane lidi do pořádného varu. Jako producent je A.Skillz jeden s nejvíce uznávaných lidí na taneční scéně. Na kontě má již desítky remixů pro světové hvězdy. Svoje vlastní alba vydává na již legendární značce Finger Lickin Records.

 

A přesně tuten člověk 3.6. 2016 zamíří do Plzně a rozhejbe prostory velkého sálu Šeříkovky, který prošel velkou rekonstrukcí a nyní nabízí ideální prostor k pořádání super mejdanů. Jako support se představí MINI DA MINX (UK), energická rudovlasá DJka s nezkrotnou vášní pro basovou linku, která se nikdy nebojí do sebe mixovat své oblíbené elektro, breakbeat a funk dohromady prakticky s čímkoliv, co jí příjde pod ruku. V jednom z jejích nespočetných vystoupení na světoznámém anglickém festivalu Glastonbury si zahrála přímo po Carlu Coxovi a Fat Boy Slimovi, což mluví samo o sobě! Minulý rok měla také svůj debut na legendárním americkém festivalu Burning Man. Mimo jiné je také kosmopolitní promotérkou a hudební producentkou. Stabilně hraje na největších festivalech, jako jsou Glastonbury, Blissflieds, Boomtown Fair, The Secret Garden Party. Můžeme se tedy těšit na dirty electro, funky break a hutné basy!

Dále se můžete těšit i na lokální deejays jako SENS, HARAKIRI BREAK BROTHERS, DEADLINK, L.P.D., A:LEAK & ZLEJDILDO.

Facebook událost
Facebook stránka FULL STEP night

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016