PARTYINFO

 

CATZ N DOGZ @ ROXY

Datum konání:
17.06.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Catz n Dogz (Pets Recordings/PL), Ark3r, Oli_N, Schwa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: 200,- Kč + poplatky, v NoD 210,- Kč, GoOut: https://goout.cz/cs/listky/catz-n-dogz/wcm/, Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920921, na místě: 250,- Kč
Line-up:
22:00 – 23:30 Ark3r
23:30 – 01:00 Oli_N
01:00 – 03:00 Catz N Dogz (PL)
03:00 – 06:00 DJ Schwa
 
 
Páteční invaze Catz N Dogz do Roxy
Catz n Dogz naběhnou v červnu do Roxy

V rámci aktuální klubové sezóny přiváží Roxy současná i legendární jména od deepu, přes tech house až po techno a červnové symbolické zakončení bude reprezentovat všechny tyto styly. Pozvání přijali Catz n Dogz, polské producentské a DJské duo, které drtí v posledních letech světové dance-floory svou výbušnou směsí od disca přes deep house až po techno. Enormní hudební přehled a cit pro aktuální náladu v klubu, to očekávejte 17. června od Catz n Dogz v Roxy.

 

Možná je znáte pod jejich civilními jmény Grzegorz a Wojciech, počátečními sety jako Deeop and Ketiov nebo jako undergroundové 3 Channels. Bezpochyby je ale určitě znáte pod aktuálním jménem Catz n Dogz. Již od roku 2003 postupně každým rokem nabírají na tempu a stoupají výše přes založení vlastního labelu Pets Recordings, produkci nových tracků pro Eats Everything ("Enhance Song"), remixů (Jamie Jones nebo Maceo Plex), cover-story pro Mixmag, umístění v Resident Advisor TOP 100 DJs až k vydání alba "Basic Colour Theory" v roce 2015. Album je 15ti skladbovou cestou experimentálními zákoutími taneční hudby, znamenalo světový úspěch a vystřelilo Catz n Dogz přímo do DJské extraligy.

Catz n Dogz

Svůj DJský "skill" a hudební cit následně potvrdili v rámci vystoupení na prestižních festivalech Sonar nebo Detroit Movement a prozatímním vrcholem byl lednový exkluzivní Pets Recordings Label Showcase na mexickém BPM festivalu. Není pochyb, že Catz n Dogz míří v roce 2016 na vrchol a české publikum bude mít příležitost být v červnu u toho.

FB událost

Video:

Catz n Dogz - "Boiler Room"

Audio:

Catz n Dogz - "Movement Detroit"
Audiojack - "Strenght By Numbers"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016