PARTYINFO

 

DJ 3ILLA

Datum konání:
27.05.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
DJ 3ILLA
Popis:
start: 21:00, vstup: zdarma
 
 
Afrika Bambaataa nejen v Praze nevystoupí
Legendární DJ Afrika Bambaataa míří do Rock Café

Jeden ze tří zakladatelů break-beat deejayingu, kmotr hip hopové kultury nebo otec electro funk scény – všechna tato pojmenování bez přehánění sedí na hvězdného Afriku Bambaatu, který se v pátek 27. května představí v pražském Rock Café.

 

V mládí ale Bamovy kroky nevedly hudebním směrem. Jako teenager se v newyorském Bronxu stal členem nechvalně proslulého gangu Black Spades, brzy navíc získal poměrně vysoké postavení. Postupem času ale začal svou odnož gangu formovat v umělecké seskupení Zulu Nation, ve kterém se pohybovalo mnoho DJs, rapperů, tanečníků a writerů. Z garáží v jižním Bronxu se jejich vyhlášené párty začaly přesouvat do větších prostorů po celém New Yorku a následně se vydali i na turné do Evropy.

Afrika Bambaataa
Afrika Bambaataa je známý také pro své charitativní aktivity, například v roce 1985 se podílel na albu "Sun City" namířeném proti apartheidu, na kterém se kromě něj objevili ještě Run DMC nebo Lou Reed. Produkoval hudbu také pro mnoho filmů a počítačových her.

Afrika Bambaataa
A právě tuto legendu si budete moci 27. května užít v pražském Rock Café. Nenechte si ujít tuto jedinečnou a neopakovatelnou příležitost! 

Vstupenky: 420,- Kč + poplatky v Rock Café Boutique (út - pá 16:00 - 22:00, so 17:00 - 22:00) a v sítích GoOut.cz a Ticketstream /  520,- Kč na místě.

Událost na Facebooku

www.rockcafe.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016