PARTYINFO

 

KREATON

Datum konání:
14.04.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Ostrava - Provoz Hlubina
Live:
Bonus, Mary C
Popis:
start: 14:00
 
 
Hudební workshop Kreaton v Hlubině příští čtvrtek

Martin Hůla (aka Bonus), hudební producent, který stojí mj. za úspěchem romské skupiny Cincinati, povede hudební dílnu, tentokrát v prostoru Provoz Hlubina v Ostravě, a to od 14:00 ve čtvrtek 14.4. 2015. Dílna je volně přístupná účastníkům od 120 cm. Dospělí se smí také zúčastnit pod podmínkou, že nebudou vyrušovat! Přijďte si do Hlubiny vysamplovat vlastní track nebo zarapovat s Bonusem a Mary C.

 

Bonus totiž nedorazí sám, nýbrž v doprovodu kolegyně Mary C, s níž pod hlavičkou projektu Kreaton vedou hudební workshopy pro děti. Marie s Martinem vám předvedou svůj "hrací stůl", tedy sestavu elektronických nástrojů, které jsou propojeny s počítačem a přednastaveny tak, aby ladily, a účastníci si mohli za krátkou dobu vytvořit vlastní hudební "track".

Kreaton

Lektoři nejdříve vysvětlí, co který nástroj dělá a jakou má funkci v kompozici, a potom se účastníci mohou střídat a společně nebo sólo nahrát svůj song. Aktivita je vhodná i pro děti, které nikdy nechodily na žádné hudební kroužky - může poodkrýt jejich talent pro syntetickou muziku. Ostatně během workshopů Kreatonu už vznikla celá řada hitů (mrkněte na "Já věděl" od Cincinati nebo "Uteč se mnou!" – song vytvořený na workshopu v Orlové). Určitě se dostane i na nejrůznější zábavné hudební aplikace, které si mohou děti stáhnout zdarma do iPadu nebo chytrého telefonu a rovnou na místě nainstalovat a učit se dělat beaty a celé skladby.

Workshop pořádají pražské centrum CIANT a Provoz Hlubina. Pokud máte zájem se zúčastnit, objednejte si místo na emailu: ondrej.cakl@ciant.cz.

Podpořeno fondem EHP v rámci projektu Trans(e)mission.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016