PARTYINFO

 

MAGNETIC

Datum konání:
06.05.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
W&W (NL), Chainsmokers (USA), Curbi (UK)
Info:
http://www.ticket61.com
Popis:
vstup: www.ticket61.com
 
 
Mladý producent Curbi v květnu na Magnetic Festivalu The Chainsmokers přivezou do Prahy megahit "Roses"
W&W headlinery květnového Magnetic Festivalu

Holandské duo W&W se po dvou letech vrátí do České republiky, aby opět dokázalo, že 14. místo v aktuálním žebříčku DJ Mag Top 100 DJs je pouze formalitou k jejich špičkové hudební produkci. Naživo si je může české publikum užít v rámci jarní edice Magnetic Festivalu, která proběhne 6. května v hale PVA Expo v pražských Letňanech.

 

Willem van Hanegem a Ward van der Harst představili svůj hudební projekt v roce 2007. Už v té době si uvědomili, že trance není ta správná hudební škatulka, kde by se sami chtěli za pár let vidět. Agresivní elektro zvuky, progressive house a trance melodie jsou základní tři hudební suroviny, ze kterých již devět let skládají svou svou tvorbu. 



Jejich vystoupení na Ultra Music Festivalu v Miami, který je tradičně přehlídkou nové tvorby od většiny vystupujících, patřilo k tomu nejlepšímu, co mohli návštěvníci slyšet. V jejich podání zazněl např. bootleg "Hello" od Adele, festivalový mix skladby "Sorry" od Justina Biebera nebo singlová novinka "How Many". V Praze bude jejich vystoupení trvat 90 minut, což je dostatek času, aby zalovili i ve starších skladbách jako jsou "Bigfoot", "Lift Off", "Thunder", "The Code" nebo "Rocket".

Vstupenky na Magnetic Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com

www.magneticfestival.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016