PARTYINFO

 

AIR FESTIVAL

Datum konání:
12.08.2016 - 13.08.2016
Místo konání:
Hradec Králové - Festival Park, letiště
DJs:
Martin Garrix, Don Diablo, Quintino, D.O.D, Sem Thomasson, JAGGS, Matt Nash, Mekki Martin, Michael C, RITA (UA), Roxtar, Robko, Hrusha, MayDay, EXTASY, Enthic, Namaas, Marinos Caswell, Petr Fabian, Wavehookers, Keneth Spice, Jeanlige, John Massive, Seven Joxx, Rudeboy, Sall Session, Wizard, Johnny F., Dammin Λ Doxi, D&D, Holl & Rush, Loopers, Tom & Jame a Jaggs (NL), Sem Thomasson (BE), Matt Nash, Toby Green (DK), UVB (FR), Bas Mooy, Gayle San, John Culter, Marinos Caswell, Andre Moretti, Melvin Coxx, Matt Flame, Wavehookers, David Novacek, Ivo Hilszek, Loktibrada (SK), Agent, Pavel Krejdl, Ladida, Denysa, Jaquillin, Leia Drex (SK), B.UNQ, Benco (SK)
Live:
4BeCome1, Spiriakos

Info:
http://www.airfestival.cz
Popis:
vstup: www.airfestival.cz - prvních tisíc klasických vstupenek do konce března: 790,- Kč. V předprodeji pouze 300 VIP vstupenek za 2.790,-
 
 
Don Diablo již tuto sobotu premiérově na českém festivalu

Jeden den hraje v Maďarsku, druhý v Anglii, třetí v Rakousku. Poté, co vloni v přehledu nejlepších DJů na světě, který každoročně vyhlašuje DJ Mag, poskočil o neuvěřitelných 52 pozic a stal se tak skokanem roku, má Don Diablo diář nabitý k prasknutí na pár let dopředu. Přesto si v něm ale našel jeden volný termín, aby mohl v sobotu přijet zahrát českým posluchačům.

 

"Popravdě jsem plný očekávání. Být jako jeden z headlinerů po boku Martina Garrixe, Quintina a spousty dalších skvělých DJs, kteří na AIR Festivalu vystoupí, je čest. Mám spoustu show a vím, co chci hrát, ale i tak se snažím jak fanoušky tak sám sebe překvapit a pokaždé vytáhnu několik nových nebo nečekaných skladeb a atmosféra se dá v tu chvíli krájet. V sobotu to bude moje česká festivalová premiéra a mám toho hodně v rukávu," slibuje Don Diablo, který zároveň potvrdil spolupráci s Oliverem Heldensem, o které se už nějaký čas v hudebních kuloárech spekuluje. Důvod k tomu zavdala jejich propagační videa, ve kterých navzájem vyzývají své fanoušky, aby v přehledu nejlepších DJů hlasovali pro toho druhého.

Don Diablo

"Jelikož si myslím, že by Oliver měl být hodně vysoko a on si myslí to samé o mně, chtěli jsme se navzájem podpořit a udělali tahle legrační videa. Co se týká naší spolupráce, je pravdou, že už se o ní bavíme dlouho a že už máme i několik nápadů. Ale zatím s žádným z nich není ani jeden z nás na sto procent spokojen, takže bádáme dál. Chceme, aby to byl náš nejlepší song, což je pochopitelně velmi těžké, ale zároveň je to obrovská výzva," doplňuje Diablo, který převezme pódiovou štafetu v sobotu po duu Holl & Rush kolem půl deváté večerní.

Hlavní hvězda večera i celého AIR Festivalu - Martin Garrix vystoupí ve 22:00 a jelikož je stejným perfekcionistou jako Diablo, už dříve slíbil, že ve Festivalparku, pro jehož publikum má připraveno nejedno překvapení, v sobotu zahraje na 110 %. Jeho vystoupení ale bude doprovázet také na české poměry nezvykle monstrózní světelná a pyrotechnická show zahrnující i obří ohňostroj. "Jen za pyrotechnickou část vystoupení Martina Garrixe jsme zaplatili tři čtvrtě miliónu korun," sdělil pořadatel festivalu Radek Maliník.

Martin Garrix

AIR Festival se uskuteční 12. a 13. srpna ve Festivalparku v Hradci Králové a z desítek zahraničních i tuzemských hvězd, které na něm vystoupí, jmenujme vedle Martina Garrixe a Don Diabla dále např. Quintina, D.O.D, duo Holl & Rush, Looperse, dvojici Tom & Jame a Jaggs, Sema Thomassona, Matta Nashe, Tobyho Greena, Sebastiena Michela alias UVB, zakladatele techno labelu Mord - Bas Mooye nebo singapurskou krásku Gayle San, dále D´n´B hvězdy Document One a Gridloka, zástupce české scény Johna Cultera, Forbidden Society, Marinos Caswell, Andreho Moretti, Melvina Coxxe nebo Ladidu.

Kompletní line-up je k dispozici na www.airfestival.cz, kde lze také zakoupit vstupenky za zvýhodněnou předprodejní cenu. Na místě budou za 1.190,- Kč, tedy o 100 korun dražší. V nabídce jsou dvoudenní standardní lístky a VIP. Jednodenní lístky do prodeje uvedeny nebudou ani na místě.

 
Martin Garrix zahraje na AIR Festivalu na 110 procent AIR Festival korunuje letošní program Quintinem a D.O.D Air Festival ohlašuje další zahraniční megastar Don Diabla Air Festival potvrzuje další hvězdné účinkující Air Festival přiveze v srpnu třetího nejlepšího DJe na světě

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z pátečního dne Air Festivalu od sody
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016