PARTYINFO

 

PLUMP DJS

Datum konání:
28.04.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Plump DJs (UK)
Live:
The Tchendos
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej 400,- Kč + poplatky, Lucerna Music Bar (bez poplatku), web Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim, na místě: 480,- Kč
 
 
Párty s Plump DJs již tento čtvrtek v Lucerna Music Baru
Plump DJs před vystoupením v Praze posílají set ke stažení

Již příští čtvrtek 28. dubna rozehrají svůj set v Lucerna Music Baru britští Plump DJs. Aby skvělé breakbeatové duo naladilo své příznivce i náhodné návštěvníky, uvolnilo hodinový set ke stažení.

 

Je to už dlouhých sedm let, co světlo světa spatřilo poslední album Plump DJs nazvané "Headtrash". Dvojice Andy Gardner a Lee Rous si sice dali dlouhou tvůrčí pauzu, v letošním roce ale vydali již dva singly a proslýchá se, že nová deska na sebe nenechá dlouho čekat. Svým fanouškům aktuálně poslali malý dárek v podobě šedesáti minutového mixu z prosincového vystoupení v Manchesteru. "Zahrnuje několik našich právě zremastrovaných hitů a také vybrané novinky
ze Stanton Warriors Punks labelu," uvádějí Plump DJs.



Britové Garner a Rous mají na svém kontě nejen čtyři studiová alba, ale také spolupráci s řadou slavných světových jmen. Díky svému nenapodobitelnému soundu remixovali pro taková jména jako Fatboy Slim, Deadmau5, Mark Ronson, Moby nebo Orbital, spolupracovali také s vokalisty jako Gary Numan, Jermaine Jackson nebo Lou Rhodes z Lamb. Jejich proslulé "live shows" jim přinesly více jak tisíc vystoupení po celém světě. Jejich sety se nesou v rytmu hlubokých basů a groovů, electro-house, acid house, rave, brakbeatu a techna, které mixují do vlastního stylu pojmenovaného Plump Music.

Plump DJs

Coby předskokani se před Plump DJs představí The Tchendos, zavedená pražská parta fungující od roku 1996. Ti v současnosti připravují novou desku a její koncertní podobu, a tak je dost pravděpodobné, že něco z chystané novinky představí i pražskému publiku. 

Vstupenky v předprodeji jsou za 400,- Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 480,- Kč.

Vstupenky online
Facebook událost

Plump DJs:

https://soundcloud.com/plump-djs
https://www.youtube.com/watch?v=ZVx1qWa-GYk
https://www.youtube.com/watch?v=S_jQ2XPQg0I

The Tchendos:

https://www.youtube.com/watch?v=5kxARGv53wI
https://www.youtube.com/watch?v=T3uLSCivWnA
http://plumpdjs.co.uk/
https://www.facebook.com/plumpdjs
https://twitter.com/plumpdjs
https://www.facebook.com/The-Tchendos-168897673144613/?fref=ts
https://twitter.com/TheTchendos

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar.cz
www.cnfrnc.cz
https://www.facebook.com/cnfrnc/

 
Věhlasní Plump DJs se vrátí v dubnu do Prahy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016