PARTYINFO

 

DNB CLASH

Datum konání:
12.03.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Rudeboy a M4Y4 aka Duo Blondynos (Shadowbox), Neuro:Lab, Duneni.cz DJs
Info:
http://www.dnbclash.cz
Popis:
start: 21:00, vstup do 23:00 50,- Kč / poté 80,- Kč
 
 
Další díl DNB Clash povedou Rudeboy a M4Y4

V sobotu 12.3. po přesně třech měsících znovu splynou v Chapeau Rouge zvuky ze dvou master mixů do jednoho. Takový je koncept světově unikátní pravidelné noci v rytmu drum and bassu DNB Clash. V hlavních rolích kolaborace na čtyřech metrech techniky se představí DJs Rudeboy a M4Y4.

 

V pořadí třetí vydání úspěšné klubové noci DNB Clash v klubu Chapeau Rouge je tady. Pořadatelské crew Duneni.cz, Neuro:lab a Latrod3ctus pokračují v unikátní kolaboraci DJs, kteří se střídají za čtyřmi metry techniky ze dvou master mixů. Takové zapojení techniky je světově zcela ojedinělé a mixování v tomto zapojení vyžaduje od vystupujících vysokou dávku zručnosti, pozornosti a komunikace.

DNB Clash

"Nejde o nějaký laciný battle ani o nekonečné omílání známých jmen ze zahraničí. Akce DNB Clash je postavena na vzájemné spolupráci nejlepších českých DJs za dvěma master mixy, čímž představuje publiku zcela nový rozměr DJingu." tvrdí DJ MindGroove z DUNENI.cz crew.

DNB Clash

Na tzv. "guest clash" byli pozváni Rudeboy a M4Y4 aka Duo Blondynos reprezentující Shadowbox crew. Ti patří mezi hrstku českých DJs, kteří společně na podobném zapojení pravidelně vystupují a proto lze předpokládat, že techniku i publikum březnového Clashe pořádně provětrají. Návštěvníci se budou moci těšit též na "rezident clash", který pro tento díl stvoří dohromady Neuro:Lab a DUNENI.cz DJs.

Akce proběhne 12. března od 21:00 v pražském klubu Chapeau Rouge.

Více informací na www.dnbclash.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016