PARTYINFO

 

BE AT: LT.DAN

Datum konání:
04.03.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Lt. Dan (DonnersDucks / Freaktion / Berlin ), Felix! (Deer), Schwa (Shades of Gray, Beef), Ark (Be At:)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Lt.Dan již dnes hlavním hostem párty BE: AT

BE: AT jsou lahůdky typu La Fleur, Niconé, Djuma SoundSystem, Timid Boy, Nico Schwind, Smash TV a další... V pátek 4. března se představí v Chapeau Rouge producent Lt.Dan z Jeruzaléma žijící v Berlíně, rezidentní DJ vyhlášené akce DonnersDucks v klubu Ritter Butzke a člen seskupení Freaktion. I ty můžeš být přitom!

 

Lt.Danovo nadšení pro hudbu bylo znát už v jeho deseti letech, kdy ho lákaly pestré zvuky jazzu, post punku, wavu a klasického popu. Dalším stupněm v jeho vývoji byla strmá promotérská dráha v jeho tehdejší domovině Tel Avivu, kde hostil slušnou řádku zvučných jmen a projektů.

Lt.Dan


Jeho unikátní výběr těch nejzvučnějších tracků si hýčkají berlínské kluby jako Sisyphos, Berghain Kantine, Blank, Loftus Hall a Ritter Butzke. Léty vypracovanou technikou mixů tu konejší, tu povzbuzuje, ale vždy dokáže odhadnout ten nejvhodnější okamžik. Jeho vymazlený DJ bag který obsahuje vždy aktuální výběr toho nejlepšího, se osvědčil i v ostatních evropských městech jako Hamburk, Miláno, Vídeň, Kodaň, Varšava a Barcelona. Nyní je na řadě Praha, kde máte jedinečnou možnost Lt.Dana slyšet... Samotnou akci doplní rezidenti DJ Ark a Schwa z Beef Records, kteří si přizvali na pomoc pražského Felixe!

Lt.Dan
Celou akci podporují Radio 1, Club Mate, Techno.cz, Protisedi.cz. Tímto všem děkujeme!

Váš BE AT: Team 


Odkazy:

http://www.residentadvisor.net/dj/ltdan

https://soundcloud.com/ltdanfreak

https://www.facebook.com/donners.ducks/

FB událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016