PARTYINFO

 

FUTURUM CLUB NIGHTS: ROBAG WRUHME & SESSION VICTIM LIVE

Datum konání:
02.04.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
FUTUROOM 01: Robag Wruhme (Pampa | DE) Diome & Myclick (Prima Klima, techno.cz) FUTUROOM 02: Scherbe & Disco Moreti (Uncanny Valley, Muah!)
Live:
Session Victim (Retreat | DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Futurum Club Nights odstartují v dubnu ve velkém stylu

2.4. 2016 po úpravách interiéru, soundsystému, světelného parku, akustiky, nabídky na baru otevíráme novou kapitolu s ucelenou sérií tanečních parties Futurum Club Nights. Věříme, že navážeme na to nejlepší, co historie nabídla, popoženeme klub směrem Futurum a v brzké době uvítáme to nejzajímavější v širokém spektru hudebních projektů. Futurum Club Nights nabídnou v rámci všech eventů mimo program na hlavní scéně, kterou jsme nazvali FUTUROOM1, také skvěle obsazenou druhou scénu FUTUROOM2, se kterou přínášíme na českou scénu tolik opomíjenou chillout zónu, místo, kde můžete nabrat síly, stejně jako je ztratit. Obrovskou radost máme také ze spolupráce s Lunchmeat crew, kteří podpoří program svojí vizuální show. Těšíme se na vás 2.4. 2016, protože sny se mají plnit o Vánocích a na otvíračkách...

 

FUTUROOM   01:

ROBAG WRUHME
[ pampa | DE ]

Sny se mají plnit o Vánocích. A na otvíračkách. Taťka všech DJs – vypravěčů konečně na českém danceflooru! ROBAG WRUHME, polovina dnes již bývalých Wighnomy Brothers, je podepsán pod opravdu mnoha zásadními skladbami uplynulé dekády. O jeho umění, ovládat hudbou publikum, pak kolují legendy.

www.robag.fm

Robag Wruhme

SESSION VICTIM live [ Retreat | DE ]

Matthias Reiling a Hauke Freer aka SESSION VICTIM se českému publiku předvedli před necelým rokem v DJ setu a byl to tak silný zážitek, že kluky zkrátka musíme pozvat znovu! Tentokrát v live setu, doplněným například o baskytaru. Málokteré vystoupení je tak živelné jako show Matthiase a Haukeho. This is house music.

www.retreat-vinyl.de/artists/session-victim

Session Victim

DIOME & MYCLICK

[ prima klima, techno.cz | CZ ]

DJ DIOME je pohříchu jedním z posledních mohykánů na plzeňské taneční scéně. O to víc obdivuhodným je jeho neutuchající zájem a orientace v houseové produkci. Premiérový set klubových nocí ve Futuru odehraje se svým dlouholetým parťákem a králem počtu znaků na českém tanečním internetu, DJem MYCLICKEM. Spojení takzvaně dokonalé.

www.soundcloud.com/diome

www.soundcloud.com/myclick

Diome & Myclick


FUTUROOM   02

SCHERBE & DISCO MØRETI [ Uncanny Valley, Muah! | DE / CZ ]

Vraťme na české parties chill out, ten opravdový <3. Místo, kde můžete nabrat síly, stejně jako je ztratit. První noc obstarají drážďanský SCHERBE se svou sbírkou 7“ a domácí šaman DISCO MØRETI.

www.soundcloud.com/scherbe

www.soundcloud.com/click-joe

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Futurum Club Nights 01 od AhZ
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016