PARTYINFO

 

ANA.LOCK W/ EDWARD (DE)

Datum konání:
20.02.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Room 1: Edward (Giegling, Hivern Discs, DE), Fatty M (Beef Records, Roxy), Schwa (Shades Of Gray, Beef Records), Ark (Be At:)
ROOM 2: Ireen Amnes (Under My Feet, UK), Oliver Torr (XYZ Project), Filip Asajj (XYZ Project), Yan (Harmony), MagNet (XYZ Project)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Edward odemkne další Ana.lock

V pořadí pátý díl párty Ana.lock se hlásí o pozornost. Po hostech jako Deadbeat, SCSI-9, Dorisburg, Bjarki či polští Kuba Sojka a SLG přišla řada na další světově uznávané jméno - Edward. Vlastním jménem Gilles Aiken patří ke stálicím německého labelu Giegling, kde minulý rok vydal velice kladně hodnocené EP s názvem "Birds". Samotný titulní track skončil na 21. místě nejlepších skladeb za rok 2015 podle žebříčku Resident Advisor.

 

Pro RA také nahrál v pořadí 458. podcast. Edwardův styl, ať už jako producent nebo DJ, je na jednu stranu psychedelický, ale zároveň klidný, nikam nespěchá. Někdo by mohl říct něco ve stylu: "Perlonovský microhouse s prvky shoegaze". Chvílemi je to jako zamlžený sen, jindy zase perkusivní jizda po slunečném pobřeží jako například jeho nedávno vydaný remix pro label Hivern Discs.

 



V pražském Cross Clubu zahraje DJ set doplněný mašinkami, které příležitostně používá k dotvoření atmosféry dle svých představ. Na hlavní stage ho doplní ANA.LOCK residenti Schwa, Fatty M a Ark. Dolní stage se ponese v duchu deep a minimal techna v podaní kluků z XYZ Project a Harmony. Jejich pozvání na dolní stage přijala anglická Ireen Amnes.


Odkazy:
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016