PARTYINFO

 

COLOURS OF OSTRAVA 2016

Datum konání:
14.07.2016 - 17.07.2016
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
Live:
Tame Impala, Of Monsters and Men, Passenger, ANOHNI, Slowdive, 2Cellos, Caro Emerald, Underworld, M83, Thievery Corporation, Kodaline, The Vaccines, Treacherous Orchestra, Kiasmos, UNKLE Sounds, Erol Alkan, Slow Magic, Actress, Rone, Nathan Fake, Boy 8-bit, Christian Löffler, Cloud Boat, Throwing Snow, Sun Glitters, Boys Noize Live, Aurora, Susanne Sundfør, Victoria Hanna, Kovacs, Maria Peszek, Rocky Dawuni, Songhoy Blues, Joel Sebunjo, Mbongwana Star, Staff Benda Bilili, Monkey Business, Mydy Rabycad, Lake Malawi, Barbora Poláková, Ohm Square, Republic of Two, DVA, Ivan Hlas Trio, Už jsme doma, Terne Čhave
Info:
http://www.colours.cz
Popis:
vstup: předprodej do 31. března 2016: čtyřdenní vstupenky 2.190,- Kč - www.colours.cz a Eventim.
 
 
Festival Colours of Ostrava 2016 slibuje letos 20 scén
H&M bude rozdávat inspiraci na Colours of Ostrava

Móda, hudba, recyklace, inspirace. H&M zve do relax zóny na festivalu Colours of Ostrava. Až si budete chtít odpočinout a čas mezi koncerty svých oblíbených kapel strávit "jinak", přijďte na návštěvu na místo, kde to bude hrát střihy, barvami, designem, fotkami, hvězdami, melodiemi i zajímavými informacemi.

 

Hudební festivaly jsou přehlídkou kapel a DJů, ale i úžasných návštěvníků a všudypřítomné inspirace. A právě ta bude v H&M BLOCKu na Colours of Ostrava až neuvěřitelně koncentrovaná. Tipy na vše co s módou více či méně souvisí, kreativní workshopy od cool technologií až po recyklaci, to všechno v designovém prostoru najdete. Nikdo neodejde s prázdnou hlavou, ani rukama. Navíc se setkáte s lidmi, které byste třeba ani nečekali, a odpočinete si tak, že dáte koncertních maratonů třeba ještě sto!

NobodyListen

"Nejen hudba bude letos na Colours of Ostrava světová a rozmanitá. Tenhle festival by vlastně mohl být takový hudební fashion week. Tolik stylů na jednom místě je inspirace k nezaplacení," zve na Colours of Ostrava Jakub NobodyListen z projektu VR/Nobody, kterého uvidíte nejen na koncertním pódiu, ale i v H&M BLOCKu. Tam se bude potkávat s fanoušky a mluvit o své druhé vášni – o módě.

https://www.facebook.com/hmczech

NobodyListen

Facebook.com/NobodyListenFan
Facebook.com/vrnobody
Instagram.com/nobodylisten
Snapchat: nobodylisten1

 
Kiasmos, UNKLE Sounds a Erol Alkan na Colours of Ostrava 2016 Colours of Ostrava 2016 ozdobí Underworld, M83 a další

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016