PARTYINFO

 

Datum konání:
- čtvrtek
 
 
House klubovku Stellar zahájí Doctor Dru a Holter & Mogyoro

Fléda vstupuje do sezony se zcela novou house klubovkou. Párty s názvem Stellar hodlá už 11. března rozzářit Brno hvězdným line-upem postaveným na house, deep a tech zahraničních jménech. Prvním hostem Stellaru bude německý DJ a producent Dr Dru (Exploited Rec / Jeudi Records), jehož podporuje například i Solomun či H.O.S.H. Chybět nebude ani live act rakouského dua Holter & Mogyoro a support crew složená z pražských i brněnských DJs.

 

Doctor Dru je jedním z klíčových propagátorů současné deep house scény, která se prohnala skrz celou Evropu a zbytek světa v posledních letech. Své tracky "The Voice Of Dru" nebo "Juicy Fruit" vydal pod známým berlínským Exploited Rec, ve kterém jsou i umělci jako Claptone, Purple Disco Machine, Jaw nebo Joyce Muniz. Jeho tracky podporují světoznámá jména typu Solomun, Edu Imbernon, H.O.S.H., Tensnake, Catz 'n' Dogz. Kromě vlastních tracků podporuje Doctor Dru se svým labelem Jeudi Records jako producent desítky evropských house DJs.

Doctor Dru

"Doctor Dru je původem profesionální bubeník, který po úrazu přesedlal od kopáku k mixu a vinylům. Má tak perfektní cit pro beaty a neuvěřitelně pohotové reakce. Inspiruje ho minimal techno, kterému ordinuje terapii housem a sem tam nějaký groove šok. Patří mezi špičku, a proto jsme rádi, že po španělském festivalu SONAR a holandském ADE konečně povzbudí i brněnskou klubovou scénu," dodává Josef Unčovský z Flédy.

Holter & Mogyoro

Dalším zahraničním hostem na Stellaru bude rakouské duo . Tandem vystupuje hlavně jako DJ live act. Kombinuje totiž DJing s analogovými syntezátory a drum machines. Jejich produkce šla letos rapidně nahoru, důkazem toho je několikanásobné obsazení v TOP žebříčkách na Beatportu nebo Traxsource. Na hlavní stage se s Holter & Mogyoro vystřídají brněnští Javas a Deepers. Druhá stage bude patřit brněnskému uskupení Origin (AnDre a Saddan), jako host vystoupí Tokátko (Duplex, Praha) a výherce DJ contestu.

UKÁZKY:

Doctor Dru - "Voice Of Doctor Dru"
Adana Twins, Shir Khan & Doctor Dru - "DJ sets in The Lab LDN"

Soundcloud Doctor Dru
Holter & Mogyoro - "All Our Mistakes"

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016