PARTYINFO

 

ANDREA OLIVA (CH)

Datum konání:
11.03.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andrea Oliva (Cadenza/CH), Lumiere, Loutka, Subgate
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 200,- Kč + poplatky: GoOut - https://goout.cz/cs/listky/andrea-oliva/xlk/, Ticketportal - https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920913
 
 
Andrea Oliva nabídne tech-house s puncem značky Cadenza

Z obchodu s deskami až na stage jednoho z nejvyhlášenějších klubů na Ibize. DJ, producent, hlavní postava úspěšné klubovky ANTS v klubu Ushuaïa Andrea Oliva se po roce a půl vrací do Prahy. Na 22. narozeninách Roxy společně s Maceo Plexem, v březnu už jako headliner celé noci. Tešte se na aktuální tech-house sound s puncem značky Cadenza.

 

Vypomáhal v obchodu z deskami, sbíral je a v 16ti se začal učit mixovat. Za chvíli měl jistý booking v nejlepších klubech v rodném Švýcarsku. To mu otevřelo dveře nejenom do Cadenza Records, ale také do klubu Ushuaïa na Ibize. V žebříčku Beatport pak vystřelil s remixem "Rise Of Angels", a ten se ihned stal letní hymnou ANTS - pravidelné sobotní klubovky v Ushuaïa Ibiza. A právě těchto dnes už legendárních parties je Andrea Oliva 3 roky po sobě ambasadorem.

Andrea Oliva

V loňském roce si k sobě pak přizval hvězdy jako Dense & Pika, Scuba, Betoko, Ben Pearce, Hot Since 82 nebo Gorgon City. Každou akcí rozšiřuje svou kolonii mravenčích fanoušků napříč světem a to i díky působení ANTS v zahraničních klubech a na mezinárodních festivalech, jako jsou Creamfields, BPM nebo Barrakud Festival. A na řadu teď přišlo další mraveniště - ROXY. 

Video:

Luciano - "Rise Of Angel (Andrea Oliva Remix)"
Andrea Oliva - "Saved"
Andrea Oliva - "Love at Zoe"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016