PARTYINFO

 

BASSINFECTION PRESENTS HALLUCINATOR & BONG-RA

Datum konání:
12.02.2016 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main stage: Hallucinator (Prspct, Future Sickness, IT), Bong-Ra (Prspct, NL), Bassinfection DJs (Mercur, Vaczech, E2jz), Kan-Jacca (BasSistaz), Attempt (Soul ex machina), Penny (Hybrid Mechanic)
2nd stage: Futurespective crew, Quest (Soul ex machina), Jerrymaio (Eac), Ntkz (Bassinfection)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:30, vstup: 200,- / 250,- Kč
 
 
Bassinfection crew slaví v pátek 15. narozeniny

Bassinfection crew letos slaví jubileum a to je důvod k uspořádání pekelné párty! Za patnáctiletou historii, kdy jsme vystřídali několik prostorů (Fléda, Favál, Zbrojovka Factory) se vracíme na místo, kde to všechno začalo – do brněnského klubu Fléda. Připravovali jsme pro vás menší i větší parties, na kterých se vystřídali přední představitelé D´n´B scény (namátkou Noisia, Evol Intent, Dope D.O.D, Mefjus, Billain, Audio, Technical Itch, Ed Rush nebo The Hard Way). Letos pro vás chystáme sérii několika parties pod naší hlavičkou, z nichž první se uskuteční již tento pátek. Do Brna míří italští řezníci Hallucinator a nizozemský Bong-Ra.

 

HALLUCINATOR

Italský projekt, který tvoří Luca Lodi a Simon Sighinolfi, byl založen v roce 2007. V jejich studiu vzniká jedinečná a originální hudební vize – sami svou hudbu označují jako "drill’n’thrill" – kombinace tvrdého industriálního drum and bassu a death metalu, to vše okořeněné hororovou atmosférou. Maskované duo vydává na prestižních labelech jako PRSPCT, Yellow Stripe nebo českému publiku velmi blízkém FS labelu. Týden po Bassinfection párty jim vychází nové EP "Satanism", které určitě otestují na brněnském publiku. Mimochodem, Hallucinator v Česku vystoupili vůbec poprvé v dubnu roku 2012 právě na Bassinfection párty, tehdy v dnes již zavřeném prostoru.

Fan page

Hallucinator


BONG-RA

Jason Köhnen je matadorem zlámané hudební scény. Původně začínal jako DJ (1996), ale o rok později se začal zajímat o vlastní produkci, která se stala jeho prioritou. Debutové album "New Millennium Dreadz" na sebe nenechalo dlouho čekat a následovaly desítky singlů a EPček. Společně s FFF (který se taky objevil na jednom z našich mejdanů) pořádá jedny z prvních breakcore akcí Breakcore a Go-Go. Druhé album "Bikini Bandits, Kill! Kill! Kill!" mělo takový úspěch, že se jeho audiovizuální podoba stala expozicí v Muzeu moderního umění v Arnheimu. Poslední LPčko "Voodoom" vyšlo koncem loňského roku - poslechněte si ho, ať víte, co vás v pátek čeká – spousta nalámaných beatů, breakcoru a voodoo magie!

Fan page

Bong-Ra


Support

O support se postará téměř celá Bassinfection crew – Mercur, Vaczech, NTKZ a nový člen E2jz. Za BasSistaz crew dorazí její šéfová, DJka Kan-Jacca, se svojí čistě vinylovou selekcí. Line-up na hlavní stage doplní Attempt za Soul Ex Machina crew a talentovaný Penny z Hybrid Mechanics. Druhá stage se ponese v duchu inteligent drum and bassu. Zahrají Futurespective crew, Quest (Soul Ex Machina) a Jerrymaio (EAC).

Bassinfection fan page

Těšíme se na vás, vy se těšte na hardcore & dark & neuro drum and bass. Uvidíme se v pátek!

Vaczech, Bassinfection crew

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016