PARTYINFO

 

RED BULL MUSIC ACADEMY NIGHT - BRNO

Datum konání:
27.02.2016 - sobota
Místo konání:
Brno - Kabinet Múz
DJs:
Brenmar (US), Katarzia (SK), Ink Midget x Pjoni (SK), NobodyListen, WZ
Live:
Tom Holič
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: 90,- Kč / 120,- Kč
 
 
Red Bull Music Academy Club Night uvítá v Brně Brenmara
Red Bull Music Academy Club Nights přiváží Brenmara a Makota

Jaké je být součástí Red Bull Music Academy v Montrealu? Tvořit po boku hudebních legend, setkat se s profíky z branže, navázat nová celoživotní přátelství a prohloubit si hudební znalosti? Zakuste to na vlastní kůži na Red Bull Music Academy Club Nights, které se uskuteční 27. února v Brně a 4. března v Ostravě. Dvě mezinárodní hvězdy, královská párty a hlavně decibely inspirace. Nebuďte jen součástí hudební scény – tvořte její podobu!

 

Přihlášky na 18. ročník legendární Red Bull Music Academy jsou v plném proudu. Stáhnout si ji můžete na www.redbullmusicacademy.com. Až do 7. března mohou nadaní hudebníci usilovat o místo mezi 70ti talenty, kteří budou letos v Montrealu tvořit po boku špiček ve svém oboru a hrát v místních klubech. Jaké by to bylo a jak naložit s přihláškou, zjistíte na Red Bull Music Academy Club Nights v Brně a v Ostravě, kde vás vcucne jedinečná atmosféra hudební tvořivosti, pro níž je globální projekt Red Bull Music Academy charakteristický.

RBMA Brno
Na hudební workshop, jehož už 18. ročník se na podzim uskuteční v Kanadě, se producenti, zpěváci, beatmakeři a DJs z celého světa sejdou, aby vedle zdařilých mixů umíchali i koktejl různých žánrů a vykřesali muzice nový směr. To dělá i chicagský producent Brenmar, se kterým se už 27. února můžete setkat v brněnském Kabinetu MÚZ díky pozvání Red Bull Music Academy a Itch My Ha Ha Ha. Spolu s ním vystoupí i CZ/SK support NobodyListen, Katarzia, Ink Midget x Pjoni nebo Tom Holič.

Brenmar ve své tvorbě propojuje nablýskaný R’n’B zvuk s prvky syrového undergroundu a na Red Bull Music Academy Club Night se s ním můžete těšit jak na pokec o jeho muzice, tak na info o tom, jaká je hudební Akademie v reálu. V průběhu večera se k němu připojí čeští a slovenští hudebníci a zažijete nefalšovanou ochutnávku pravé Red Bull Music Academy show.

RBMA Ostrava
Ani Ostrava ve své Club Night nezůstává pozadu a bude hostit skutečnou lahůdku světové elektroniky. V Provozu Hlubina uvítá 4. března japonského drumandbassového samuraje Makota, kterého vokálně doplní jeho dvorní zpěvačka DEEIZM. Experimentátor a kreativec, který boří konvence a sešněrovanost žánrů, Makoto přiveze do Ostravy zkušenosti s velikány hudebního průmyslu. Očuchat si jeho přístup k tvorbě bude nakopávačkou pro každého, kdo aspiruje na uměleckou kariéru. I Makoto se bude moct opřít o podporu CZ/SK producentů a DJs, konkrétne Whithe, KeOSz, Subject Lost / Petr Adamec, Jimmy Pé a Kenny Rough.

Ať už aspirujete na účast v Red Bull Music Academy, nebo zkrátka chcete zažít párty hvězdného kalibru a s umělci se setkat na stagi i mimo něj, nenechte si Red Bull Music Academy Club Nights ujít a zažijte dojmy natřískaný večer plný neotřelé muziky.

Více info na: 

www.redbull.cz
www.redbullmusicacademy.com
https://www.facebook.com/events/918201538256922/
https://www.facebook.com/events/222002471468312/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016