PARTYINFO

 

OONZ

Datum konání:
06.02.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Tube & Berger, Adam Cloud, Jan Brachtl, Roman Rai, Not:Us
2nd stage: Biodan, Tazz, Slater, Tibi, Ondrej K, Zissou!, Tomics, Animal Print, Nicola Cloud
Live:
VJ Martin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: první vlna: 290,- Kč (vyprodáno), druhá vlna: 350,- Kč (vyprodáno), třetí vlna: 400,- Kč, na místě: 450,- Kč
 
 
Německý projekt Tube & Berger v sobotu v Praze

OONZ je nová pravidelná párty klubu Storm, na kterou budou rezidenti Adam Cloud a Jan Brachtl pravidelně zvát ta největší světová jména současného deep a tech housu. Na prvním díle OONZ se 6. února poprvé v České republice představí německý projekt Tube & Berger (Kittball Records)!

 

Arndt Roerig a Marko Vidovic, kteří tvoří německý projekt Tube & Berger, se začali o hudbu zajímat již v útlém věku. V jejich 16-ti letech se spolu poprvé setkali v punkové kapele a zanedlouho poté propadli techno & house boomu, který tehdy otřásl nejen Německem.

Tube & Berger
Nyní se řadí mezi jedny z největších house producentů a remixérů vůbec, vydávají jak na renomovaných světoznámých labelech, tak na svém vydavatelství Kittball Records. Jejich největší hit "Imprint Of Pleasure", vydaný na labelu Suara, zatím dosáhl neuvěřitelných 21 miliónů přehrání na YouTube a zařadil se tak mezi nejzásadnější deep house tracky na světě.

Pokud tedy chcete slyšet tento projekt poprvé v Praze, určitě doražte v sobotu 6. února do pražského klubu Storm!

Storm
Jak jsme již poznamenali na začátku, Tube & Berger doplní přední čeští DJs - Roman Rai, Adam Cloud, Jan Brachtl a Not:Us, se kterými vám přinášíme slibovaný krátký rozhovor:


1) Kdy jsi začal vnímat německý projekt TUBE & BERGER, který vystoupí již v sobotu 6.února ve Stormu? Hraješ od nich nějaký track? Pokud ano, který je ten nejoblíbenější?

2) Co tě přivedlo k hraní? Kdy a kde byla tvoje první party?

3) Co posloucháš mimo elektronickou hudbu?

ROMAN RAI:

1. Poprvé jsem je začal vnímat od tracku "Imprint of Pleasure", kterej teda pro mě zůstává v jejich tvorbě nepřekonán. :)

2. K hraní mě přivedla hudba samotná a velkej zápal pro ni a navíc mě fascinoval mixing. Vše dohromady určilo, co dělám rád doteď.

3. Mám rád všechno možné od Dead Can Dance po Autechre.

ADAM CLOUD:

1. Poprvé zhruba v roce 2013, kdy si mě získali jejich asi největším hitem "Imprint Of Pleasure" a můj obdiv k nim nezůstal jen u této skladby. Dále mě moc baví "Surfin" v remixu od Nice7 a ještě bych rád zmínil remix Tube & Berger na skladbu "Everylife" od Leona a Pirupy, kterou hraji dodnes.

2. Samozřejmě láska k hudbě, která mě provází už od dětství. Zlom nastal po první návštěvě ROXY na párty Popelka asi v roce 1999, kdy mě house music totálně dostala. A pak se to vše začalo točit!

3. Moc času nezbývá, ale rád si poslechnu vše kvalitní od trip-hopu přes ambient, chill-out, electronicu, pop, rock. Rád se i vracím do doby, kdy jsem začal poslouchat elektronickou hudbu a vždy mě pobaví Massive Attack, Air nebo klasiky jako Faith No More nebo U2. Na koncerty se dostanu málo, ale třeba Nine Inch Nails byl velkým zážitkem pro mě.

JAN BRACHTL:

1. Pokud si dobře pamatuju, tak to bylo v roce 2012, kdy se naplno rozjížděla vlna deep housu a mě bavil track "Lovebreak". Je to slaďárna, dnes bych ho asi už nezahrál, ale vím, že tehdy to na párty zvedalo ruce.

2. K hraní mě přivedly právě ty párty, na které jsem od 18-ti let jezdil po celé ČR a také do zahraničí na Creamfields nebo třeba Love Parade. Opravdu jsem tomu věnoval všechen volný čas a peníze a to, kdy si to budu chtít zkusit za mixákem, byla jen otázka času. První byla asi nějaká klubovka, protože ale pocházím ze severočeských Teplic, rád bych vzpomněl na legendární a "můj" domácí open air Cosmic Trip.

3. Jsem velký fanoušek Depeche Mode, Dave Gahan je snad mimozemšťan a jeho hlas mě prostě dostává. Dál mě baví starší hity Lennyho Kravitze a dřív jsem poslouchal taky třeba PSH. Měl jsem trochu širší záběr, už hodně let se ale soustředím na elektronickou hudbu.

NOT:US:

1. To jsme takhle jedli houbovou polévku a poslouchali houbovou polévku aka Tube & Berger – "Mushroom Soup". :) V současné době jejich skladby nehrajeme, ovšem v letech dřívějších byla tato dvojice rozhodně zásadní, co se týče našeho hudebního vývoje.

2. Marek: K hraní mě přivedla celá řada věcí, ta nejpodstatnější byla otevření klubu Magnum, který jsem měl na starosti. Postupem času, když jsem celou organizaci, produkci a DJing mohl pozorovat ze zákulisí, mě to přitahovalo čím dál víc, a zásluhou mého dobrého kamaráda Tokátka to začalo. Postupem času se můj hudební styl vytříbil až do současnosti.
2. Pavel: Začalo to, když mi bylo 11 let a po přesunu zpět do České republiky jsem se přihlásil do hudební školy klávesových nástrojů, kde jsem se během sedmi let naučil nejen hudební teorii, ale zároveň taky základní znalosti okolo MIDI a hudebních programů. Poté už to byl vlastně jen další krok v mém hudebním vývoji. Naše první společné hraní bylo, tehdy ještě nikoliv pod pseudonymem Not:Us, v klubu Magnum v roce 2014. První hraní jako Not:Us jsme měli na prvním výročí akce CODE s headlinerem Markem Reevem.

3. Ten záběr je opravdu dost rozmanitý, ovšem mezi nejzásadnější rozhodně patří Pink Floyd, Miles Davis nebo Jimi Hendrix. Dost se taky zajímáme o hudební historii a příběhy producentů a mix engineerů, kteří měli možnost pracovat s legendárními umělci.

Facebook event

Facebook page klubu
Oficiální webové stránky klubu

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016