PARTYINFO

 

HOUSE RULES

Datum konání:
19.03.2016 - sobota
Místo konání:
Strakonice - Křemelka
DJs:
Sens, Pellican, N.Dee, Kra-Stra Sound DJs: Byzzon, Bubben, Ri-chart
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00
 
 
Strakonickou Křemelku roztančí párty House Rules

Oblíbené strakonické uskupení Kra-Stra Sound si pro své fanoušky připravilo speciální house večírek s názvem House Rules, který se bude konat 19. března ve strakonickém music clubu Křemelka. A nebyli by to kluci z Kra-Stra sound system, aby si na párty nepozvali nějaké zajímavé hosty. Těmi nyní budou plzeňští DJ Sens z partičky Noisy Pioneers, který hraje od roku 1999, dále DJka N.Dee a nebude chybět ani DJ Pellican. Celý večer se ponese v houpavých a veselých rytmech house music, a možná dojde i na breakbeat, jemuž holduje především DJ Bubben, který zde mimochodem oslaví své narozeniny.

 

Párty Kra-Stra Sound system se vyznačují především veselou atmosférou a těmi nejvybranějšími rytmy house music a jeho subžánrů tech house, acid house nebo funky house. Jak vypadá taková párty pod taktovkou kluků z Kra-Stra sound system se ostatně můžete podívat zde:



Kra-Stra sound system krom pořádání akcí nabízí i pronájem DJ techniky a zvukové aparatury značek EAW, Turbosound a dB Technologies. Pro více informací sledujte oficiální web a facebook Kra-Stra sound system.

stanjah

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016