PARTYINFO

 

ADRIATIQUE (DIYNAMIC/CH)

Datum konání:
10.06.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Adriatique (Diynamic/CH), Loutka, Fatty M, Lumiere
2nd stage: Eddie Mur, Ark
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 320,- Kč + poplatky, v Cafe NoD 330,- Kč, Goout - https://goout.cz/cs/listky/adriatique/xfk/, Ticketpro - www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1780299-adriatique.html, na místě 380,- Kč
Line-up:
22:00 – 24:00 Lumiere
00:00 – 01:30 Fatty M
01:30 – 03:30 Adriatique (Diynamic/CH)
03:30 – 06:00 Loutka

2nd stage: Eddie Mur, Ark
 
 
Adriatique vystoupí již dnes v klubu Roxy
House music jako meditace v podání Adriatique

Solomunův label Diynamic v současnosti dominuje světové deep & house music a Praha v tomto už není výjimkou. Po třech vyprodaných show Diynamic umělců během 3 posledních měsíců přijede na začátku června další zástupce, a to švýcarská dvojice Adriatique. Pro mnohé je jejich hudba nejčistší esencí house music, pro ně samotné je to hluboká víra v hudební meditaci. Adriatique jsou zde pro ty, kteří hledají v současné taneční hudbě něco víc. Hloubavé pocity udržující konstantní napětí, někdy více deep, někdy zase techy, ale vždy energické a nechávající za sebou utančené nohy nadšených party-people. Takoví jsou rodáci z Zürichu, oba skvělí producenti a performeří, oba jménem Adrian S. Zdálo se tak nevyhnutelné, že ty dva bude pojit silné hudební i přátelské pouto, které je nakonec dovede do náručí Mladena Solomuna a labelu Diynamic.

 

Za 5 let své existence vydali Adriatique nespočet úspěšných releasů na newyorském labelu Wolf & Lamb, londýnském Supernature (remix Footsteps) a nejčastěji právě hamburském Diynamic (Space Knights). Silné jsou i jejich remixy, např. "Wicked Game" (feat. Thyladomid), který má na YouTube kolem 8 milionů shlédnutí. Jejich exkluzivní podcast byl v roce 2014 zvolen "Mixmag Mix Of The Year", což dvojici Adrianů otevřelo dveře na hlavní pódia světových tanečních festivalů.

Adriatique

V současnosti se Adriatique maximálně soustředí na práci na debutovém albu, kvůli kterému odmítli i prestižní hraní na lednovém mexickém BPM festivalu. Panuje velké očekávání, jaký bude jejich sound pro rok 2016 a jsme zvědavi, jak hluboko v jejich pocitech se společně dostaneme 10. června v ROXY.

Audio/Video:

"Live @ Diynamic Showcase, Amsterdam"
"Wicked Game (Adriatique & Thyladomid Remix)"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016