PARTYINFO

 

SNAVS (DK)

Datum konání:
05.02.2016 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Snavs (DK) - Monstercat, Riotville Records, Komander Ground (SK), Them Darned, Teenagers, Deepers
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:30, vstup: 100,- Kč předprodej: https://www.smsticket.cz/vstupenky/6363-snavs-dk, https://goout.cz/cs/listky/snavs+komander-ground+them-darned-teenagers+deepers/ltj/ / 150,- Kč na místě
 
 
Dánský trap producent Snavs míří do Brna

Brno se po delší době může těšit na akci se zajímavou postavou evropského trapu. Už 5. února totiž na Flédě prolomí beaty s tvrdším elektrem dánský DJ a producent Snavs. Vycházející hvězda trap scény se právě teď připravuje na megatour v Austrálii a je proto ve skvělé formě. V Brně Snavs rozjede hiphop-bass-electro párty s tracky, které podporují i velká jména jako Diplo, DJ Snake, Carnage nebo Flosstradamus. V roli supportů přihodí svůj dirty bass i slovenský Komander Ground, pražští Them Darned Teenagers a brněnští Deepers.

 

Snavs patří mezi "rising stars" trap scény. Od vydání debutového EP "808%" v dubnu 2013 se jeho kariéra vyvíjí velmi rychle. Na SoundCloudu má více než 3 miliony poslechů a přes 200.000 downloadů. "Snavs má za sebou skvělý rok. Jeho tracky hraje například Diplo, DJ Snake, Borgore, Carnage, Brillz, Flosstradamus, RL Grime, Tropkillaz, Lil Jon nebo GTA. DJsky je teď ve skvělé formě, což dokazuje i to, že po brněnské párty vyráží na velké australské tour," dodává Josef Unčovský, který Snavse pro Flédu zabookoval.

Snavs

Na párty Snavse podpoří i průkopník slovenského trapu KOMANDER GROUND. Ten si na DJské dráze vybudoval jméno díky nekompromisnímu a jedinečnému řízení v setech. Za léta tvorby vypustil do světa několik mixů, mixtapů, EP a singlů. Prahu budou na Flédě reprezentovat THEM DARNED, rezidenti DJs Chapeau Rouge a stálice velkých akcí typu Red Bull Music Academy, Rock For People, Hip Hop Kemp a Bounce!Bounce! Garage a bass set přihodí i brněnští DEEPERS.

Snavs

Ukázky:

Snavs SoundCloud
Snavs & Fabian Mazur - "Chaos"
"Snavs live

SNAVS (DK) - Monstercat, Riotville Records

Od vydání svého debutového EP "808%" v dubnu 2013 se jeho producentská/DJ kariéra vyvíjí velmi rychle. Na SoundCloudu má více než 3 miliony poslechů, přes 200.000 downloadů a jeho tracky hrají světoví DJs a producenti jako Diplo, DJ Snake, Borgore, Carnage, Brillz, Flosstradamus, RL Grime, Tropkillaz, Lil Jon, GTA nebo Pegboard Nerds.

https://www.facebook.com/SNAVSMUSIC/
https://soundcloud.com/snavs

KOMANDER GROUND (SK)

KG je průkopník slovenského trapu, kterého k nám vyslalo jižní Slovensko. Na DJské dráze si vybudoval jméno díky nekompromisnímu a jedinečnému řízení v setech. Za léta tvorby vypustil do světa několik mixů, mixtapů, EP a singlů.

https://www.facebook.com/komanderground/

https://soundcloud.com/komander-ground
https://www.mixcloud.com/komanderground/

THEM DARNED TEENAGERS

TDT je dvojice DJs/producentů z Prahy. Na klubové scéně jsou od roku 2011. Figurují jako rezidentní DJs Chapeau Rouge, hráli na velkých akcích a festivalech jako Red Bull Music Academy, Rock For People, Hip Hop Kemp, Bounce!Bounce! po boku světových jmen typu Delta Heavy, Branko, Ethan (Crystal Castles) nebo Om Unit.

https://www.facebook.com/themdarnedteenagers/
https://soundcloud.com/them-darned-teenagers

DEEPERS

Lineup doplní a celý večírek odstartují Deepers se svým garage/bass setem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016