PARTYINFO

 

ALT+TRANCE

Datum konání:
16.04.2016 - sobota
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Mainstage: Stoneface & Terminal, Artento Divini, ProggyBoy, Lucas Age, Maicuss, OneZees
Deep & techno stage: Antonio, Andre Yreli, Acidflash, Sammuell Benx, La Kate, Home, Molczik
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 120,- Kč - "ZŮČASTNÍM SE" na této události / 150,- Kč - ostatní
 
 
Známe hvězdy 5. edice klubovky Alt+Trance
Alt+Trance obohatí jaro 2016 svou 5. edicí

Klubovka Alt+Trance si za 4 roky svého působení získala silné zázemí fanoušků elektronické hudby po celé ČR, byla nominována na nejlepší klubovou akci roku 2013 i 2014, pravidelně se řadí mezi hlavní klubové události roku v celé ČR a na jaře se dočkáme její polo-jubilejní 5. edice! Stejně jako se vryl do paměti název této události, se i místo jejího konání nedá rozhodně opomenout a pořadatelé se shodují na tom, že plzeňský klub PH+ je pro "ALTko" už domovským klubem, který má svou osobitou a nezapomenutelnou atmosféru. V dubnu roku 2016 si pro nás pořadatelé přichystali další díl této již velmi známé klubovky a slibují stejně jako na předešlých edicích i tentokrát velmi silný a perfektní zážitek.

 

Pořadatelé tentokrát vsadili na silného headlinera, který je českému publiku skvěle znám a slibují odhalení jeho jména do konce února. Ke zmíněnému zahraničnímu headlinerovi se na hlavní stage připojí několik dalších support DJs a dle pořadatelů můžeme očekávat jak vyzkoušené stálice tak i neohraná, nová jména. Hlavní stage bude poté opět doplněna second stage v horním patře klubu a ta by měla tentokrát být směrována do stylu techno. Přes 10 DJs na 2 stages v prostorách jednoho z nejlepších klubů v celých západních Čechách a to je jen začátek toho, na co se už pomalu může začít těšit každý fanoušek správné taneční hudby! V minulých letech jste se na vydáních ALT+TRANCE dočkali jmen jako Mark Sixma, Mark Sherry, Estiva nebo Wezz Devall... Jakého headlinera Plzeň přivítá tentokrát? Na více informací se můžete těšit v průběhu následujících týdnů na FB stránce ALT & TRANCED EVENTS či na oficiální FB události.

Chybět nebudou ani soutěž o setkání s hlavními hvězdami, řada hudebních překvapení, drobné vychytávky přímo na akci a řada dalších věcí, které vám přinesou nezapomenutelnou a jedinečnou noc!

Těšíme se na vás!

Tým ALT+TRANCE

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016