PARTYINFO

 

LET´S GO TECHNO VOL.2

Datum konání:
13.02.2016 - sobota
Místo konání:
Choceň - Pod Kaštany
DJs:
Golpe, Lecram b2b Julek (Obregon DJs), Peca, Shulin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 40,- Kč
 
 
Headlinerem druhého dílu Let´s Go Techno bude Golpe

Po velice podařeném prvním dílu, kde vám k tanci a poslechu hráli Karbous nebo Calm, jsme se rozhodli pokračovat v pořádání zbrusu nové taneční párty v Chocni v klubu pod Kaštany, zaměřené především na techno a hardtechno – Let´s Go Techno. Aby druhý, respektive první díl v roce 2016, byl něčím výjimečný, rozhodli jsme se jako headlinera pozvat "pána ze všech pánů největšího" a to DJe Golpe.

 

Nevěříme totiž, že by jméno Golpe v českých luzích a hájích někdo neznal. Jeho jméno se totiž rovná "česká hardtechno špička". Golpe hrál po klubech po celé Evropě a Jižní Americe. Jen tak pro připomenutí párty, na kterých hrál: Awakenings Festival, Apokalypsa, Techno Masters, Svojšice, Summer Session, Summer of Love a mnoho dalších, přátele věřte - je na co se těšit!

Na začátku celé párty zahraje východočeské duo Lecram b2b Julek (Obregon DJs) , kteří vás jistě dostanou do varu svým kvalitním a nadupaným oldschool technem. 

O "tvrdší" část noci se postará Peca, který si nebude brát servítky a rozseká vás hardtechnem na kusy a celé dílo dokončí teknem choceňský Shulin.

To je krátce o DJs, kteří se maximálně těší na vaši účast a podporu! Začínáme ve 21:00.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016