PARTYINFO

 

TRANCE EDITION VOL.3 - EMMA HEWITT & MARK SIXMA

Datum konání:
20.02.2016 - sobota
Místo konání:
Most - Neprakta
DJs:
Heineken main stage: Mark Sixma, Emma Hewitt, Thomas Coastline, Niclas, DJ A75
Semtex Energy stage: Erick Pride, Eraser, Dolvich, Fugaz, Valda
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: v předprodeji 290,- Kč, na místě 350,- Kč.
 
 
Třetí Trance Edition ozdobí Emma Hewitt a Mark Sixma

Po úspěšných Trance Edition 1 a 2 v předchozích dvou letech pokračuje Neprakta klub další edicí trance párty s pořadovým číslem 3. V sobotu 20.2. vám mostecký Neprakta Klub přiváží vystoupení australské vokalistky Emmy Hewitt, jednoho z nejznámějších a nejoblíbenějších trance hlasů současnosti, zároveň s trance top DJem a producentem Markem Sixmou.

 

MARK SIXMA

Mark Sixma je na poli taneční hudby dlouhodobě zavedené jméno a je to znát i na jeho ověřené produkci, vždyť jeho šest skladeb se v minulosti umístilo v první desítce prodejnosti na populárním portálu Beatport. Byl "supportován" jmény jako Paul van Dyk, Armin van Buuren, Tiesto či Sander van Doorn. V minulém roce absolvoval tour po severní Americe a vystupoval v těch nejprestižnějších klubech po celém světě.

http://www.marksixma.com
http://www.facebook.com/marksixmaofficial
http://soundcloud.com/marksixma

Emma Hewitt

EMMA HEWITT

Existuje jen málo jednoduše rozpoznatelných hlasů, jedním z nich je hlas Australanky Emmy Hewitt. Její chytlavé melodie, texty plné touhy a osobitý styl jí přinesly legie nadšených fanoušků po celém světě. Neustále inspirována a motivována píše další písně a vydává hudbu s těmi nejuznávanějšími jmény elektronické taneční hudby.

První společnou taneční píseň dala dohromady s britským producentem Chrisem Lakem a vyplatilo se. Tento track ji vystřelil na 1. místo U.S. Billboard Chart (Hot Dance Airplay), kde se usadila na více než 50 týdnů v TOP 100. Následně spojila své síly s německými ikonami Cosmic Gate v písni "Not Enough Time" a s holandskou superstar Dash Berlin s megahitem "Waiting“. "Waiting" posílil její reputaci jako velkého mezinárodního talentu. Emma získala mnoho ocenění včetně umístění jako číslo 1 Global Trance Charts a International Dance Music Award (Best Euro Track).

Od té doby pokořila i číslo 1 Beatport chart díky uznanému debutovému albu na labelu Armada Music (včetně remixů od Morgan Page a Armin van Buuren), včetně jejího videoklipu akusticky zpívané písně "Starting Fires". Rozjely se i další spolupráce s umělci nominovanými na Grammy, jako jsou Armin van Buuren nebo BT. Ani v roce 2015 Emma nezpomaluje ve svém tempu a aktuálně se vrací zpět do studia, kde dokončuje mnoho sólových singlů a společných tracků. V příštím roce se máme opravdu na co těšit i díky jejímu nekončícímu světovému turné.

http://www.emmahewittofficial.com
http://www.facebook.com/emmahewittofficial
http://www.instagram.com/emmahewittofficial
http://www.twitter.com/emhewitt

Emma Hewitt


THOMAS COASTLINE

Svoji účast potvrdil i #1 český trance DJ a producent Thomas Coastline. Tento resident mega festivalu TRANCEFUSION se v loňském i letošním roce znovu blýskl i na největším tuzemském festivalu TRANSMISSON! Jeho tracky i vlastní pořady vysílají rádia doslova po celém světě.

http://www.thomascoastline.eu/
http://www.facebook.com/thomascoastline/
http://www.mixcloud.com/thomascoastline/

NICLAS

Niclas začíná hrát někdy kolem roku 2004 a během několika málo let projde různými styly od house přes electro až po trance a progressive. Za svou kariéru odehrál nespočet akcí v mnoha různých klubech po celé ČR. Kromě DJingu se Niclas věnuje také produkci a to ve formě mashupů, remixů a také vlastní tvorby. Ta mu vychazí na labelech v zahraničí, např. D.MAX Recordings (DE), Deepsink Digital (USA), Vectiva Evolutions (DE) nebo Vortek Records (CAN). Mezi největší akce, kde Niclas vystoupil, patří polský open air festival Audiolake, kde vystoupoval dva roky po sobě, Trancefusion v Průmyslovém paláci nebo oficiální warm up a afterparties Trancefusion i Transmission. Zároveň udělal mnoho guestmixů pro radioshow, které jste mohli slyšet na Afterhours.FM nebo z českých rádií na Dance radiu.

http://www.facebook.com/niclasofficial

DJ A75

Tento residentní DJ nejen Neprakta klubu Most je nadšený trance propagátor a DJ již tolik let, že není ani slušné publikovat kolik. Jeden z duchovních otců projektu TRANCE EDITION a autor line-upu se postará o warm-up a zakončení párty noci.

http://www.dja75.cz/
http://www.facebook.com/dja75cz
http://www.mixcloud.com/dja75cz

ERICK PRIDE

Nejmladší český trance DJ a producent. Na scéně se pohybuje teprve třetím rokem a za tu dobu si už zahrál na největších českých akcích, festivalech a rádiích. Jako nejmladší Čech se již dvakrát vydal za hranice a to konkrétně do Londýna, kde si zahrál po boku jmen jako Mark Sixma, Will Atkinson a Eddie Haliwell v Ministry Of Sound. Jeho produkce byla podporována jmény jako Markus Schulz, Grube & Hovsepian, Aaron Camz a Tepes, přičemž s posledním jmenovaným dokonce má i společný track. Erick v současné době produkuje pro anglické vydavatelství Elevation Audio a dokonce má i pod tímto labelem album "See Through". Erick se na stage prezentuje velmi svižným, tvrdším a energickým stylem a na každou akci má připravené speciální edity nebo mashupy, čímž svůj repertoár dělá neopakovatelným.

http://www.facebook.com/erick.prajdy

ERASER

Svou kariéru nartartoval v  letech 2012-2013, kdy  začal dělat svůj vlastní radio podcast "Flying Over Dream". V roce 2013 Eraser a pivovar Budvar spojili své síly a udělali event s názvem "Somersby Factory Party" se jmény jako: Ashley Wallbridge, Michal Poliak, Michael C, Miguel a Eraser sám. V témže roce dostal nabídku hraní na oficiální afterparty k Transmission v klubu Mecca v Praze, kterou považuje za svůj největší úspěch v kariéře. Zahrál si na několika zajímavých akcích jako: The Sun Festival, Air festival, Trancefusion (afterparty), Transmission (afterparty), Celebration White, atd... V roce 2014 udělal svou první skladbu s názvem "It's Never Too Late", která bude brzy vydána na labelu "Elevation Audio". Od roku 2015 pořádá trance akci s názvem "Castle Of Trance", kde si zahrál po boku jmen jako: Laydee Jane, Erick Pride, ReOrder, Thomas Coastline, N-Rico, Joe Cormack, Beck a dalších...

http://www.mixcloud.com/djeraser/
http://www.facebook.com/lubos.galestok

DOLVICH

Petr Gruber alias Dolvich obdivoval trance již v polovině 90. let a na přelomu tisíciletí se připojil k nově vzniklému projektu Trance.cz, kde v následujících letech publikoval několik set článků, recenzí a rozhovorů. V roce 2006 vytvořil udílení hudebních cen Trance.cz Awards, které jsou v současnosti jedinou anketou mapující trance potažmo taneční scénu v ČR. Od roku 2010 se staral o páteční podvečerní vysílání na rádiu Sensation Factory, pro které vytvořil koncept Trance.cz In The Mix, jenž lze aktuálně slýchat na vlnách rádia Trance-Energy. Tato dvouhodinová mixovaná relace je zaměřena na českou trance & progressive scénu. Trance.cz In The Mix je unikátním projektem, díky kterému si můžete vychutnat český trance v jeho nejrůznějších podobách každé 2. pondělí v měsíci od 17:00 hodin na Trance-Energy Radio. Tento rok začal Dolvich vystupovat živě na trance akcích v pražských klubech Magnum, Tropicana a Atelier. Hraje zejména sety nad 138 BPM s prvky klasického anthemic trance, upliftingu, tech trance a hardtrance s důrazem na silné melodie, hutné beaty a čistý sound. Sety k poslechu zde:

http://www.mixcloud.com/dolvich
http://www.hearthis.at/dolvich/

FUGAZ

Tento severočeský trance DJ se hudbě věnuje více jak 10 let. Za sebou má nespočet hraní na akcích jak na severu čech, tak i v pražských klubech. V posledních letech se mu naskytla příležitost si zahrát na "Transmission Pre-Party" či na open air trance stage, např. AIR Festival či Sázavafest. Zahrál si po boku takových hvězd, jako jsou např.: Stoneface & Terminal, Ronski Speed, Marc van Gale, Jasper Forks, Thomas Coastline, Petty Joy, N-Rico, Joe Cormack, Sandeagle, BluEye, ReOrder a další...

https://www.mixcloud.com/dj_fugaz/
https://www.facebook.com/fugaz.dj

VALDA

I obec Patokryje u Mostu má svého zástupce. Hudba se s Valdou táhne již od útlého dětství, ale jako DJ začal až v roce 2007. K jeho oblíbenému stylu patří trance music, kterou se snaží i produkovat. Inspirace umělci jako Andrew Rayel, Alexander Popov, Armin van Buuren nebo Marlo je v jeho tvorbě znát.

http://soundcloud.com/zdenek-valda-valenta
http://www.facebook.com/Valda-215334501974239/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016