PARTYINFO

 

WONDERLAND - EGYPTIAN NIGHT

Datum konání:
22.01.2016 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Pantheon
DJs:
Main Stage: AronChupa (SWE), Tomcraft (DE), Michal Poliak, Millan Weekender, O Jey Bee, Wavehookers, Jindřich Vacek
2nd Stage: Music Mafia showcase: O Jey Bee, Saint Soby, Cuco Van Dee, Electro Slim, Bodymovin, Petr Süss, Home, Hatch
Popis:
vstup: 390,- Kč: ticketwonderland@gmail.com & Facebook Wonderland Night
 
 
Další Wonderland tentokrát s podtitulem Egyptian Night

Nejpopulárnější klubový koncept u nás – Wonderland Night – se vrací na scénu s tématickou edicí, která nese podtitul "Egyptian Night". Klubová edice se koná 22. ledna 2016 v prostorách Pantheon Music Clubu.

 

Téma tohoto speciálního vydání noci Wonderland je zcela nové a již nyní můžeme prozradit, že se můžete těšit na tématické dekorace, projekce, tanečnice a vystoupení, nebo speciální efekty a stovky návštěvníků v tématických kostýmech. Jsme si jisti, že v Pantheonu vytvoříte neopakovatelnou atmosféru, která každý Wonderland provází.

Headlinerem vydání "Egyptian Night" bude vycházející švédská stár AronChupa, která se vykatapultovala hitem "I'm an Albatraoz" v 50ti zemích do TOP 5 hudebního žebříčku, byla nominována na Grammy Awards v kategorii "Skladba roku" a získala ve čtyřech státech status PLATINUM. 

Kromě švédské hvězdy bude druhým headlinerem tohoto večera "evergreen" TOMCRAFT - autor hitů "Loneliness", "Like A Roller" nebo také "Overdose". Samozřejmě, že nesmí chybět ani resident Wonderlandu Michal Poliak, který nedávno vystupoval v Plzni po boku Paul Van Dyka, a dále resident Mácháč Club Tour 2015 Millan Weekender. Již tak nadupadný line-up kvalitními jmény doplní sladká třešnička na dortu - MUSIC MAFIA - nejznámější plzeňský hudební kartel v kompletní sestavě: O Jey Bee, Saint Soby, Cuco Van Dee, Electro Slim.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016