PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE PEPINO

Datum konání:
30.06.2016 - 02.07.2016
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Sigma (UK), Angerfist (NED), Arno Cost (FRA), Audio (UK), Axel Karakasis (GRE), Cristian Varela (ESP), DJ Angelo (UK), Eskei83 (GER), Felix Kröcher (GER), Freeze (GER), Gridlok (USA), Cherry aka BreakNtune (POL), Kokiri (UK), Mark Knight (UK), Mark Sherry (SCO), Mike Candys (SUI), Open Tribe (AUS), Prok & Fitch (UK), Rushing Beats (UK), Stanton Warriors (UK), Tanukichi (JAP), Vandal (UK), Adam Faz (POL), Bon Finix & Tripmain, DJ Tráva, D.M.O (SVK), Flame (SVK), Forbidden Society, Funk Moguls, Gubo (SVK), Havaya (POL), Hungry Beats, Chris Sadler, K.Sandra, Lautek, Malalata (SVK), Martin Gredner, Michael C, Mini da Minx (UK), Nozyo (POL), Pixie, Ravic, Retrograde (POL), Rido, RSS Boys (POL), Underground Children, WWW Neurobeat, Pfel & Greem (FR), TREi, Lucca, Skyline
Live:
Klara., Majk Spirit (SVK), Prago Union & Champion sound, Iphaze (FR), Beardyman (UK), Skyline, MIDI LIDI
Info:
http://www.b4l.cz
Popis:
vstup: předprodej Ticketstream: 300,- Kč + poplatky do konce března, nebo do vyprodání této vlny
 
 
Ostravu už počtvrté roztančí festival Beats for Love Pepino
Beatboxer Beardyman také na festivalu Beats for Love Pepino

Pořadatelé tanečního festivalu Beats for Love Pepino oznamují další hvězdy světového formátu. Mezi ty nejzářivější přibyl anglický beatboxer Beardyman, dále Pfel & Greem z francouzského seskupení C2C, TREi jako zástupce tvrdého drum and bassu či česká DJka Lucca a kapela Skyline.

 

Beardyman, který je jedním z nejlepších světových umělců svého oboru, ve svých vystoupeních střídá žánry jako drum and bass, dubstep či hip hop a prokládá je komediálními scénkami nebo humornou komunikací s publikem. "Na jeho vystoupení se velice těšíme a ohlasy našich fanoušků věstí, že bude před pódiem fenomenální atmosféra," komentuje ředitel festivalu Kamil Rudolf oznámení tohoto umělce.

Beardyman


Urban stage, kde Beardyman vystoupí, letos přivítá i další slavná jména. Pfel & Greem jsou polovina francouzského DJ seskupení C2C, které má takové hity jako "Down The Road" nebo "Happy" s D. Martinem. "Tito Francouzi předvádějí za mixem a gramofony neskutečné kousky a jejich DJské umění je na nejvyšší možné úrovni. Jsme moc rádi, že se nám taková jména daří dovést k nám do ocelové Ostravy," pokračuje Rudolf.

C2C

Fanoušci největšího tanečního festivalu v srdci Evropy se dočkali i nově oznámených českých zástupců. V létě se v areálu vysokých pecí a koksoven objeví nejznámější česká DJka Lucca, velmi populární a oblíbená kapela Skyline nebo alternativní skupina Midi Lidi. "Už brzy budeme naše fanoušky informovat i o letošním nabitém doprovodném programu. Čeká je několik zábavních a odpočinkových zón a spousta novinek od těch praktických až po vizuální vylepšení," prozrazuje člen organizačního týmu Matyáš Ožana.

Lucca

Festival Beats for Love Pepino se koná v Ostravě 30.6. – 2.7. 2016. Aktuální cena vstupenek je 300,- Kč na celý festival a již teď je jasné, že festivalové návštěvníky v ostravských Dolních Vítkovicích čekají hudební zážitky, originální mimo-hudební program a skvělá zábava.

Těšíme se na vás,

Tým B4L

Odkazy:

Oficiální web
Oficiální FB festivalu
Oficiální FB událost

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 
Hvězdy všech tanečních stylů míří v létě na Beats for Love Sigma míří v létě do Ostravy na Beats for Love Díky Beats for Love září Ostrava po boku světových velkoměst

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016