PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
06.07.2016 - 10.07.2016
Místo konání:
zahraničí
DJs:
A$ap, Ferg, Armin van Buuren, Fritz Kalkbrenner, Hernán Cattáneo, Lost Frequencies, Macklemore & Ryan Lewis, Oliver Heldens, Paul van Dyk, Robin Schulz and W&W, Dimitri Vegas & Like Mike, Tyga, Sven Väth, Ferry Corsten presents Gouryella, Tyler, The Creator, Timmy Trumpet, Borgore, Sub Focus DJ Set, Aly & Fila, Julian Jordan, Adam Beyer, Adriatique, Alan Fitzpatrick, Alan Walker, Dixon, Don Diablo, Feder, GTA, HVOB, KSHMR, Madcon, Martin Solveig, Matador, Nervo, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, W&W, Oliver Heldens, Duke Dumont, DVBBS, The Chainsmokers, Bassjackers, Wiley, Nick Curly, Milk & Sugar, Chocolate Puma, Stadium X, Andhim, Agoria, Rodriguez JR., Peter Kruder, H.O.S.H., Mefjus, DJ Die, Murdock, Black Sun Empire, The Upbeats, Nickbee, Dismantle, Lady Waks, Watermat, Guy Mantzur, Izhevski & Gorje Hewek, Tomsize, Sascha Braemer, Reelow
Live:
Booka Shade. Kraak & Smaak, The Game, Chris Brown
Info:
http://www.balatonsound.cz
Popis:
vstup: http://www.balatonsound.cz/tickets/category/entry-ticket
 
 
Desátý Balaton Sound navštívil rekordní počet návštěvníků Balaton Sound už má kompletní line-up
Minimálně 6 důvodů proč se vydat na Balaton Sound

Pokud chcete spojit dovolenou na pláži s největšími jmény elektronické hudby a hip hopu, tak vás rozhodně čekáme na festivalu Balaton Sound 2016.

 

1. Ve velkém stylu

Balaton Sound stále doplňuje program, nejnověji jsou to jména jako Steve Aoki, Chris Brown a řada dalších. Párty bude ve velkém stylu, taneční sekce Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, W&W, Oliver Heldens, Steve Aoki, KSHMR, Nervo, Don Diablo, Paul Van Dyk a mnoho dalších se postarají o zážitek, na který nelze zapomenout. A pokud dostanete chuť na hip hop, rozhodně oceníte jména jako A$AP, Ferg, Macklemore & Ryan Lewis, The Game, Tyga and Tyler, The Creator a Chris Brown. Chcete víc? Tak se určitě mrkněte na seznam již ohlášených jmen. 

Balatonsound
2. Jezero Balaton a všechny jeho možnosti

Balaton, největší jezero ve Střední Evropě, nabízí nádherné pláže, skvělé jídlo, výborná maďarská vína a různé speciality, které se tak kromě hudebního programu stávají dobrým důvodem pro návštěvu festivalu. Za zvuků hudby se můžete zchladit ve vodě, relaxovat, a s lidmi z více než 60 zemí světa povznést pojem letní dovolená na novou úroveň.

Balaton Sound

3. Párty na lodi

A co by to bylo za festival konající se na břehu jezera, kdyby nebyla pořádná párty i na lodi. Speciální exkluzivní lodní párty s projížďkou po Balatonu. Na těchto akcích budou vystupovat H.O.S.H. z Hamburgu, švýcarské duo Adriatique, nebude chybět live set Rodriguez Jr. a legendární Peter Kruder, kolínské duo The Andhim. Vice o párty na lodi zde. Pozor na tuto akci existuje jen velmi omezený počet vstupenek.

Balaton Sound

4. Oslavme 10 let Balaton Soundu

Poté, co byl první ročník Balaton Soundu v roce 2007 zcela vyprodán, se stával rok od roku zamilovanějším místem pro všechny milovníky hudby. Posledních 9 let festivalu se tak stalo dějištěm různých příběhů, oslav a vždycky skvělého line-upu. I proto si letos pořadadatelé připravili různé zajímavosti a překvapení, abyste si co nejvíc užili tenhle historický moment (minimálně v životě Balaton Soundu).

Aftermovie roku 2015: 



5. Dostupnost, ubytování a prostředí

Zamárdi se nachází asi hodinu autem od Budapešti, takže můžete dorazit jak letadlem, tak i vlakem. Rozhodně byste si měli rezervovat 1-2 dny na prohlídku Budapešti, která ročně přivítá miliony a miliony turistů. Co se týče samotného ubytování, můžete si vybrat mezi základním kempem nebo Beach Campingem, kde na vás bude čekat připravený stan, dřevěný domeček nebo karavan. Ubytování ve vlastním karavanu je ovšem rovněž možné, ale Flexotel a Flexostany na vás už čekají. Více informací zde.

Balaton Sound

6. Nultý den jak ho neznáme

Nulté dny jsou většinou o adaptaci k prostředí, hledání starých a nových kámošů, orientaci v areálu. My ale začneme pořádnou muzikou zajištěnou od ikon, jako jsou: Macklemore & Ryan Lewis, Oliver Heldens, Alan Walker, Madcon a další. Takže se ujistěte, že máte 5-denní vstupenku, která zahrnuje taky vstup na nultý den, nebo si můžete zakoupit jednodenní vstupenku. Více informací zde.

 
Balaton Sound 2016 přidává dalších 16 jmen do programu Festival Balaton Sound ohlašuje jednu hvězdu za druhou 10 hvězdných jmen startuje předprodej akce Balaton Sound

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016