PARTYINFO

 

FÚZE – SATURDAY EDITION

Datum konání:
05.12.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mr.Ultrafino, Chochácz, Little Frank (UK, Ballearic Assassins of Love – Junior Member)
Live:
live trumpet by Roberto Fontana (Italy)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: 50,- Kč
 
 
Sobotní Fúze opět se vzácnými hosty

Zasvěcení klubeři ví, že o úkazu jménem FÚZE nestačí slyšet, ale že se musí zažít. Podtitul večírku slibuje, že zde můžete tancovat na vše, na co jste kdy chtěli, ale jinde vám to nedovedli zahrát. Funk, latino, jazz, disco, hip-hop, vzácné i osvědčené "grůvy", brazilsko-perkusivní jamy v šest ráno, zpěváci, muzikanti... A to všechno na lodi. A jak říkají Sugarhill Gang "What you hear is not a test...".  A toto všechno šlape již dlouhých 8 let. A teď se držte!

 

Jako hosta si rezidenti Chochácz a Mr. Ultrafino na sobotu 5.12. 2015 pozvali DJe Little Franka. Svým rodným jménem Tony Peachment pochází z anglického Manchesteru, od roku 2000 však žije v České republice, kdy si tu na své cestě kolem světa udělal překvapivě dlouhou přestávku... Od té doby na svém DJském pultu roztáčí ten pravý mix soulu, funku, disco, latino a jazzu v nejrůznějších českých a moravských koutech. Nefalšovaný zvuk vinylových desek a vytříbená sbírka klasických i nejnovějších hitů vás zaručeně příjemně naladí a co nevidět roztančí – ať už se rádi vlníte na parketu krytém střechou klubu, nebo hvězdami a širým nebem.

Dalším vzácným hostem bude italský trumpetista Roberto Fontana. Ten vás jistě potěší svým nenásilným hudebním doprovodem DJských setů perfektně ladícím s konceptem našeho večera.   

DJ Little Frank
Mr. Ultrafino
Chochácz

Fúze na facebooku
Potvrdit svou účast na FB můžete zde.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016