PARTYINFO

 

SECONDS OF LIFE BY U-PRAG

Datum konání:
17.12.2015 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
U-PRAG live + guests
Popis:
předprodej: kavárna Paláce Akropolis, Goout.cz 180,- Kč / v den akce na místě 230,- Kč
 
 
U-Prag pokřtí druhou desku "Seconds of Life"

"Seconds of Life" – tak zní název druhého alba od U-Prag, které vychází v prosinci 2015. Kapela ho vydává na vlastním labelu a slavnostně ho pokřtí 17. prosince 2015 v pražském Paláci Akropolis. V několika nových skladbách doprovodí U-Prag naživo také smyčcové kvarteto.

 

"Seconds of Life" jsou albem momentek a vzácných stavů mysli, jejichž nahodilost a omezené trvání vizuálně vyjadřuje symbol ubíhající vteřinovky. Hudebně ho charakterizují do detailu řešené kompozice a často až filmová atmosféra, kterou v několika skladbách umocňují živé smyčce, s nimiž kapela vedle elektronické složky a dalších nástrojů také pracuje.



U-Prag, kteří na scéně působí již déle než 13 let, křest "Seconds of Life" spojili se svým tradičním vánočním večírkem X-Masso. O skvělou atmosféru se po koncertě na obou barech postarají DJs Josef Sedloň, Babe LN, Slater, Biodan, B4K, Nika 77 a další hosté. S blížícím se Štědrým dnem se navíc křest "Seconds of Life" dá spojit také s pořízením originálních dárků s motivy nového alba přímo na místě.

www.secondsoflife.cz
www.facebook.com/uprag

Podporuje Radio 1.

U-Prag

Kapelu U-Prag, která na scéně působí od roku 2002, tvoří šestice muzikantů s různými hudebními přesahy. Vedle elektronické složky využívají širokou škálu živých nástrojů a ve svých hudebních experimentech si nekladou meze, což se promítá i do jejich nového alba "Seconds of Life", které vychází v prosinci 2015. Na svém kontě zatím mají kompilaci "Work 2002-2007" shrnující tvorbu z prvních pěti let a debutové album "44 thousand actors in 16 flats" z roku 2009. Od svého vzniku odehráli přes 160 koncertů po celé ČR, ale také na Slovensku či v Německu, a v současnosti chystají turné k nové desce.

U-Prag jsou:

Šimon Dvorský – klavír, zpěv
Daniel Petkevič – perkuse, violoncello
Tomáš Lacina – baskytara, kontrabas
Michal Pavlíček – bicí
Milan Broum – kytara
Jan Stiborek – perkuse, kytara
Jakub Loučka (MC Skiver J) – rap

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016