PARTYINFO

 

ANDHIM

Datum konání:
04.03.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andhim (Get Physical/Monaberry, DE), Fatty M, Jorgos, Eddie Mur
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: 290,- Kč + poplatky, v Café NoD za zvýhodněnou cenu 300,- Kč, GoOut: https://goout.cz/cs/listky/andhim/yvi/, Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920903, na místě do doprodání 400,- Kč
Line-up:
22:00 - 24:00 Eddie Mur

00:00 - 01:00 Jorgos

01:00 - 03:00 ANDHIM (DE)

03:00 - 06:00 Fatty M
 
 
Andhim přivezou svůj "super house" už v pátek do Roxy
Německá dvojka Andhim přijede v březnu poprvé do Roxy

Léto se vrací do Roxy! Nachystejte sluneční brýle, "pozitivní vibez" a připravte se na nálož nejkvalitnější "super house music" v podání německé dvojice Andhim. Simon a Tobias patří v současnosti mezi nejosobitější hudební projekty a v březnu poprvé představí pražskému publiku svou směs aktuální house music říznuté soulem a špetkou berlínské atmosféry.

 

Těžko si dokážete představit bizarnější místo k seznámení než soutěž v pojídání párků. Právě tam se v roce 2010 Simon a Tobias dali dohromady a toto jedinečné setkání dalo vzniknout "boy bandu" Andhim. Oba měli před setkáním za sebou bohatou DJskou kariéru jako oceňovaní turntablisti (Tobias je několikanásobný DMC Champion) a bylo jasné, kterým směrem se vydají.

Andhim

Andhim sami nazývají svůj osobitý styl "Super House" a neskrývají, že jejich hlavním smyslem je lidi bavit. Rok po prvním singlu "Beaver" se Andhim vyšvihli do TOP 10 Newcomers časopisu Raveline a v průběhu pár let následovala smršť úspěšných tracků jako "Hausch" nebo "Reeves" (feat. Super Flu). Kolínsko-berlínská dvojice se nebojí ani tvorby klipů, ve kterých často vystupují viz. "Melte" nebo "Boy Boy Boy". Vtipná videa jsou i typická pro jejich netradiční online prezentaci a komunikaci s fanoušky. 

Andhim boys poprvé v ČR a byla by chyba nebýt u toho...

Andhim & Solomun - "Ibiza"
Andhim – "Boy Boy Boy"
Andhim – "Melte"

www.facebook.com/andhimmusic
www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z vystoupení Andhim v Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016