PARTYINFO

 

DETROIT SWINDLE

Datum konání:
26.02.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Detroit Swindle (Amsterdam, NL), Manio, Biodan
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, předprodej: 200,- Kč + poplatky, Café NoD 210,- Kč, Goout: https://goout.cz/cs/listky/detroit-swindle/eti/, na místě: 250,- Kč
Line-up:
22:00 - 01:00 Manio
01:00 - 04:00 Detroit Swindle (Amsterdam/NL)
04:00 - 06:00 Biodan
 
 
Detroit Swindle předvedou v pátek tříhodinový set
Amsterdamští podvodníci Detroit Swindle poprvé v ČR

Do Roxy poprvé přijíždí amsterdamské DJské a producentské duo Detroit Swindle. Zjistíš, proč jsou teď jedním z nejvíce skloňovaných jmen současné klubové scény. Čeká tě deephouse ochucený těmi nejméně očekávanými ingrediencemi. Které to jsou?

 

Lars a Maarten to spolu dali dohromady v roce 2011. Spojila je fascinace odkazem detroitské hudební scény. Ta byla místem, kde se v šedesátkách a sedmdesátkách odehrávalo vše podstatné v soulu i elektronice. Proto Detroit. A proč Swindle (česky podvod)? Protože kluci to všechno tak trochu obrací po svém a dávají tomu hudební náboj nasáklý evropskou taneční scénou. Propojují house se soulem a funkem takovým způsobem, že je to pořád ještě klubová hudba. Jejich sety jsou energické a deep house linky jsou protkané groovy atmosférou.

Detroit Swindle

Za čtyři roky existence už stihli založit úspěšný label Heist Recordings, vydat několik oceňovaných EP, velet jedné z největších amsterdamských klubových nocí The Grate Escape ve Studiu 80 a obrážet světové festivaly.

Detroit Swindle je přesné to jméno, které patří do seznamu "must see". Přijď si je odškrtnout 26. února do Roxy.

https://soundcloud.com/detroitswindle

http://www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016