PARTYINFO

 

LONDON ELEKTRICITY (UK), LYNX (UK), MC WREC (UK)

Datum konání:
12.02.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
London Elektricity (UK), Lynx (UK), Thiew b2b Schooler
Live:
MC Wrec (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, předprodej: 250,- Kč + poplatky, v Café NoD za 260,- Kč, Goout: https://goout.cz/cs/listky/london-elektricity-mc-wrec+support-lynx/tii/, Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920895
Line-up:
22:00 - 24:00 Thiew b2b Schooler
00:00 - 01:30 Lynx (UK)
01:30 - 03:30 London Elektricity (UK)
03:30 - 06:00 Thiew b2b Schooler
 
 
Nalaďte se na zítřek s London Elektricity již dnes
London Elektricity přiváží nové album "Are We There Yet?"

The bossman is back! Majitel Hospital Records Tony Colman aka London Elektricity vydává v listopadu své šesté studiové album Are We There Yet? V rámci turné k novému LP zavítá i do Prahy a kam jinam, než do svého oblíbeného klubu Roxy. Velkého šéfa doprovodí svou deepovější selekcí britský producent Lynx a příběh celé show odvypráví MC Wrec.

 

London Elektricity má za sebou 5 studiových alb a většina z nich v čele s "Billion Dollar Gravy" (2003) bez nadsázky změnila drum´n´bassovou historii a stala se inspirací generacím producentů a především clubberů.



6. listopadu vyšlo v pořadí šesté album "Are We There Yet?", které vás dle Tonyho slov: "díky spolupráci s umělci jako Emer Dineen, Keeno nebo jazzovou hvězdou Lianne Caroll vezme na cestu celým vesmírem". Na albu je cítit jemný umělecký rukopis, slyšet je i zpěv samotného autora a posunuje jeho tvorbu mimo hranice drum´n´bassu.



ROXY je dle vyjádření Tonyho Colmana jeho nejoblíbenějším klubem mimo UK a i díky tomu bývají jeho pražské sety vždy jedinečným hudebním zážitkem.

https://www.hospitalrecords.com/
http://www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016