PARTYINFO

 

FINLANDIA MÁCHÁČ 2016

Datum konání:
19.08.2016 - 20.08.2016
Místo konání:
Doksy - pláž Klůček
DJs:
DVBBS, Oliver Heldens, MaRLo, MATTN, Ferreck Dawn, Joe Stone a další
Popis:
vstup: předprodej od 990,- Kč v síti Ticketpro.
 
 
Rezidenti Studia 54 se i letos představí na Finlandia Mácháč Finlandia Mácháč spouští DJ contest pro producenty Ferreck Down hlavní hvězdou klubové tour Finlandia Mácháč 2016 Oliver Heldens sobotním headlinerem Finlandia Mácháč 2016 DVBBS pátečními headlinery Finlandia Mácháč 2016
Připomeňte si 15. ročník festivalu Finlandia Mácháč v aftermovie

Zakončení léta bez největšího tanečního open air festivalu v ČR si snad už žádný fanoušek elektronické hudby nedokáže ani představit. Jubilejní patnáctý ročník festivalu Finlandia Mácháč, který proběhl 21. a 22. srpna 2015 u Máchova jezera za účasti hvězd jako Madeon, Sander van Doorn, Don Diablo, Disciples nebo Goldfish, byl i přes drobné navýšení kapacity areálu oproti loňsku opět vyprodán.

 

"Jsme rádi, že oslavy proběhly přesně podle našich představ. Určitě je na místě hluboká poklona a díky všem, kteří s námi v průběhu těch patnácti let festival vytváří a podílejí se na jeho růstu. Děkujeme též našim partnerům, městu Doksy a jeho obyvatelům za jejich shovívavost a toleranci po dobu konání festivalu. A v neposlední řadě i všem zahraničním a domácím umělcům, bez kterých by taková akce neměla duši," hodnotí letošní ročník ředitel festivalu Zdeněk Gabriel. 




Šestnáctý ročník festivalu proběhne 19. a 20. srpna 2016. Nejlevnější vstupenky za 790,- Kč bude možné zakoupit od 1.12. 2015 v síti Ticketpro.

www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac
www.twitter.com/festivalmachac
http://vimeo.com/festivalmachac

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016