PARTYINFO

 

FINLANDIA MÁCHÁČ 2016

Datum konání:
19.08.2016 - 20.08.2016
Místo konání:
Doksy - pláž Klůček
DJs:
DVBBS, Oliver Heldens, MaRLo, MATTN, Ferreck Dawn, Joe Stone a další
Popis:
vstup: předprodej od 990,- Kč v síti Ticketpro.
 
 
Rezidenti Studia 54 se i letos představí na Finlandia Mácháč Finlandia Mácháč spouští DJ contest pro producenty Ferreck Down hlavní hvězdou klubové tour Finlandia Mácháč 2016 Oliver Heldens sobotním headlinerem Finlandia Mácháč 2016
DVBBS pátečními headlinery Finlandia Mácháč 2016

Není snad žádného fanouška elektronické hudby středního proudu, který by neznal hymnu "Tsunami". Skladbu, která ovládla nejen největší světové festivaly, ale i např. fotbalové stadiony a televizní reklamy, představí na 16. ročníku největšího domácího beach open air festivalu osobně její autoři – kanadské duo DVBBS.

 

Bratři Chris a Alex začali koketovat s taneční hudbou v roce 2012, kdy opustili myšlenky na vlastní kapelu a přesunuli se do studia k produkování. Téhož roku ještě vydali první EP s názvem "Initio", které obsahovalo 5 skladeb. To však neznamenalo nic oproti úspěchu hitu Tsunami (2013), který je dostal do line-upů nejzásadnějších tanečních festivalů planety. Následovaly hity jako "Raveology", "Gold Skies", "We Were Young", "Deja Vu", "Voodoo", "Immortal", "Pyramids", "Raveheart" nebo "Never Leave". V roce 2014 zaznamenali první umístění v anketě DJ Mag Top 100 DJs, když je fanoušci katapultovali hned na 20. místo, letos se posunuli ještě o 4 příčky.


Pokud se podíváte do jejich rideru, nebudete už mít žádné pochyby o tom, že i EDM scéna může mít své "pankáče". V rámci festivalu vystoupí v pátečním programu hlavní stage. 

www.festival-machac.cz

 
Připomeňte si 15. ročník festivalu Finlandia Mácháč v aftermovie

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016