PARTYINFO

 

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM 10: PARADOX & ROBERT MANOS LIVE + BRONX NOISE

Datum konání:
05.12.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
VP Stage: Paradox & Robert Manos live (Paradox Music, Metalheadz / UK), Misology (Sun Side/Deafmuted), Volnej Průběh DJs (Rade, AhZ, Touchwood, Stanzim, Nitrous)
Shotgun Stage: Bronx Noise (Kashual Plastik / DE), Disco Møreti, Awacs, Mooris
Live:
Trippl-Krippl VJs
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00
 
 
Volnej Průběh Crossem slaví desítku s Paradoxem a Manosem

Drumandbassový pionýr Paradox a jeho dvorní vokalista Robert Manos přijedou 5. prosince oslavit jubilejní desáté výročí večera Volnej Průběh Crossem. Jako další hosté zahrají Bronx Noise, šéf berlínského vydavatelství Kashual Plastik, a Misology, který nedávno vydal svoje debutové album.

 

Dev Pandya aka Paradox se proslavil svým nekompromisním až radikálním přístupem k hudbě. Ať se s breaky, především drumandbassem, dělo cokoliv, on stál vždy mimo proudy a trendy, a věnoval se svému zvuku. Jeho striktní přístup se odráží i v živých vystoupeních. Vyzbrojen starou amigou, disketami, syntezátorem a mikrofonem, prostřednictvím něhož rád povypráví, odkud se vzal ten který break, jenž za několik málo okamžiků postaví přímo před vašimi zraky. S na dnešní poměry obskurním setupem odehrál 250 koncertů v Evropě, USA, Asii či Austrálii.

Paradox

Pražský debut Paradoxe bude o to výživnější, že se o mikrofon podělí s Robertem Manosem. Jejich nejznámější kooperací je bezesporu skladba "Move On", na kontě toho však mají nespočetně více. Aktuálně slaví úspěch se singlem "Because/Lie To Me", na příští rok chystají mnohem více releasů, které v Praze na desátém výročí Volnýho Průběhu Crossem představí naživo.


Hostem Shotgun stage se tentokrát stal Bronx Noise. V Berlíně usídlený DJ a producent šéfuje vydavatelství Kashual Plastik, labelu zaměřenému na netuctovou elektronickou hudbu se zálibou ve vinylu a klasických kazetách, na kterých zde vychází zajímavé mixtapy. Bronx Noise je vášnivým sběratelem vinylů a jeho sety jsou zárukou používáni řady raritních releasů z těch nejzapadlejších secondhandů hlavního města Německa. Jako poslední host se představí Misology, jenž na sebe nedávno upozornil skvělým albem "Mikalka".


Hosty jako tradičně podpoří rezidenti večírku Volnej Průběh DJs, Click Joe, Mooris a společně s nimi Awacs. Volnej Průběh Crossem se zaměřuje na netuctovou elektroniku, za pět let existence do Prahy přivezl interprety jako Consequence, Kiyoko, Synkro, Doc Scott, Freund Der Familie, Resom či Kettenkarussell.

linky:

www.crossclub.cz

https://www.facebook.com/events/507030582793710

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?772091

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Volnej Průběh Crossem 10 od sody
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016