PARTYINFO

 

GROOVE BAR PRESENTS: JOHANNA KNUTSSON

Datum konání:
21.11.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Groove Bar
DJs:
Johanna Knutsson (Klasse Recordings, Zodiac44; DE/SWE), Jorgos, dMIT.RY & Ol­Wiz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:30, vstup: zdarma
 
 
Dalším hostem párty Groove Bar Presents: bude Johanna Knutsson

Po prvním hostovi, kterým byl Simonlebon z Vídně, přijala naše pozvání na další "Groove Bar Presents" švédská producentka a DJka žijící v Berlíně ­Johanna Knutsson, která rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co současná švédská klubová scéna nabízí, o čemž svědčí i nedávný článek na Electronic Beats.

 

Johanna se v roce 2008 rozhodla přestěhovat do Berlína a proslavit své jméno. První vydané EP pro Klasse Recordings, s příznačným názvem "Heavy Baby" s remixy od Luca Lozano a Minilogue, bylo jasným důkazem, že to myslí vážně. Následoval proud dalších dobře načasovaných EPs na labelech jako Crime City Disco nebo The Free Spirit Society. Společně s Luca Lozano pozdějí zakládají "vinyl only label" Zodiac44, kde do dneška vyšlo 5 syrových releasů, například i od uznavaného DMX Krew.



Kromě toho, že Johanna produkuje hudbu a hraje různě po Evropě i mimo ní, má i pravidelný pořad Musikguiden na National Swedish Radio. V současné době Johanna úzce spolupracuje s Hans Bergem, se kterým vydávají svou hudbu na společném labelu UFO Station Recodings. Pro ty, které zasáhla vlna "berlínství" a baví je syrový zvuk house a acid music, by měla být povinnost přijít do Groove Baru tuto sobotu a otevřít svou mysl proudu hudby, o kterou se krom Johanny postarají i místní DJs Jorgos, dMIT.RY a Ol­Wiz. Budeme se na vás těšit. Váš GB Team.

Současně tímto děkujeme za podporu našeho úsilí Excelentu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016