PARTYINFO

 

RUDE/ART W/ DENIS HORVAT

Datum konání:
20.11.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Opposite
DJs:
Denis Horvat, Oldrich Sic Jr., Alex Neivel, Lillou
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Dánský DJ a producent Denis Horvat hostem nové noci Rude/Art

Již příští pátek se v pražském Opposite klubu odehraje premierový díl zbrusu nové klubovky Rude/Art . Exkluzivním hostem této události bude dánský DJ a producent Denis Horvat, který se představí v České republice vůbec poprvé.

 

Denis, ač patří do mladší generace umělců, si za několik let svojí aktivní kariéry zahrál v celé řádce těch nejlepších klubů v Evropě a především jeho mimořádně kvalitní produkce, vycházející na labelech jako Get Physical, Upon.You, Noir Music, AEON či Great Stuff, dává tušit, že o tomto mladíkovi v budoucnosti ještě mnoho uslyšíme. Jeho vystoupení bude opavdovou lahůdkou pro všechny milovníky kvalitní taneční hudby. Přijďte se o tom přesvědčit na vlastní uši.



Tato párty však nebude jen o jednom jménu. O kvalitní support se postará Oldřich Sic Jr., DJ s českými kořeny, momentálně žijící ve Vídni, kterého pražští clubeři mají spjatého především se sérií večírků Prague Electric. Dále pak královna undergroundového zvuku, mozek celé party a zástupkyně labelu Nightphunk ­DJane Lillou a nakonec pak velmi známá a oblíbená tvář pražské scény, skvělý producent a DJ Alex Neivel.



Postaráno rovněž bude i o kvalitní Funktion One sound system a vizuální stránku párty dokreslí projekce od Primal Ritual.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016